Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

VIP Brother: ♛ Женско царство ♛ /В очакване на новия сезон/

  • 39 594
  • 603

Анкета

Ще гледате ли новия сезон?

Опции:
Жените ще царуват в новия сезон на VIP Brother през есента по NOVA. Най-известната къща у нас отново ще събере плеяда от звезди, които ще видим в неподозирана светлина.  Шоуто, което постави основите на риалити телевизията в България, се завръща в ефира през есента, а темата "Женско царство“ обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност. в ръцете на дамите.

Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, а съквартирантите ще изпаднат в ситуации, които надхвърлят и най-смелите им фантазии за преживяването, наречено VIP Brother. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надхвърли всички очаквания тази есен.

Ще са подложени ли мъжете на тежки условия в Къщата? Ще има ли въобще мъже сред съквартирантите? Каква ще е волята на жените в най-известната къща? Как гледа Big Brother на идеята жените да управляват Къщата? Кои ще са цариците и ще имат ли царе до себе си? Ще има ли война между мъжете и жените? Кой ще надделее и кой е всъщност силният пол? Кои са звездните участници в новия сезон на шоуто?

Отговорите във VIP Brother: Женско царство – тази есен само по NOVA.


УЧАСТНИЦИОфициална страница

ФБ
Виж целия пост
# 1
Първа ли съм? Grinning
Няма да е хубаво ако Мейзер не влезе...
Виж целия пост
# 2
Ако Мейзер влезе, сигурно ще е хубаво за сеира, но ще е абсолютно подкопаване и на без това силно намалялото доверие в правосъдието. Просто някои служби не трябва да поддават да стават част от телевизионен сеир, без значение от предложените им пари.
Виж целия пост
# 3
Е ако тя законно е освободена под гаранция,май няма проблем?
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата. Чакам с интерес да започне. Simple Smile
Виж целия пост
# 5
Тук сме и ще гледаме Simple SmileБлагодаря за темата Flowers Hibiscus
Виж целия пост
# 6
И аз чакам с интерес. Дано да ни изненадат Stuck Out Tongue Winking Eye
Виж целия пост
# 7
Запис и от мен. Надявам се да имаме хубав сезон, като от едно време.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за темата Flowers Hibiscus
Дано е интересен новият сезон.
Виж целия пост
# 9
Последните сезони са ми по-скоро дразнещи от колкото интересни, заради простотията и агресията на участниците, за това повечето ги пропускам.
Виж целия пост
# 10
Записвам се и аз тук и благодаря за новата тема  Simple Smile

Не разбрах има ли вече официално обявени участници? Днес май мернах във ФБ, че Алисия нямало да влиза. Била отрекла категорично. За Николета не е ясно. Мейзер сигурна ли е поне?
Виж целия пост
# 11
Назад пишеше старт на 7-ми, ама много рано ми се струва, ама да видим.

Винаги съм мислила, че есента трябва да дават Капките, а пролетта  ББ - зяпам чат-пат израелския, освен че мъжете радват окото, от жегата са превъртели напълно.
Иначе темата им е Космос - изпратиха ги със совалка в празната къща и трябваше да изградят колония. И почти се сбиха кой да е командир на мисията, разбира се. ББ ги награди като направи реплика на Земята за тях. Сега всяка седмица са на различно място - в момента половината са в Северна Корея, другите в Южна. Качват ги на самолет с екипаж и симулирар в реално време полет 6-7-10 часа полет докато стигнат.

Тук бяха в Иран-Ирак
https://www.instagram.com/p/BlpypHtnlAK/?utm_source=ig_share_she … shid=4k1xxrczh3qs

Виж целия пост
# 12
Благодаря за темата! Тази година като че ли с по-малко имена се спекулира, отколкото в минали сезони и освен 3-4, които предполагаме, че са сигурни и още толкова, които официално отрекоха, други не се споменават.
Виж целия пост
# 13
A защо да го дават ВБ през пролетта, че ми стана интересно? Simple Smile
Виж целия пост
# 14
Не започва ли на 10.09 - понеделник?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия