Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Розово зацапване след това кафяво? БРЕМЕННОСТ?

  • 1 666
  • 31
Здравейте бъдещи мами.. пиша за да намеря утеха и да утеша приятелката ми. Та започна с това, че цикъла и всеки месец трябва да дойде на 25/26/27/28 (края на месеца) Та вече е 29.08.2018 и все още не и е дошъл.. закъснява и 1 ден. На 23.08 имаше розово зацапване по време на акта и разбрах като го извадих и видях, че по кондома има розовичка кръв и повече нямаше. На 28.08 имаше кафяво зацапване по гащичките, смени ги, изми се и повече не е имало. Закъснява и с 1 ден. Възможна ли е бременност ПРИ ПОЛЛОЖЕНИЕ ЧЕ: винаги сме го правили с кондом, ВИНАГИ! И даже не съм свършвал вътре, а отвън и винаги след акта сме го проверявали, ако е бременна обяснете ми как е забременяла? Възможно ли е с допир ако по члена ми е имало предеякуационна течност и после съм пипал кондома с тази ръка с която съм пипал члена да са се пренесли сперматозоиди и да е забременяла.. Възможно ли е да е бременна и какъв е шанса да забременее по този начин.. бременноста не е желана (ако има таква.. дано да няма. Моля се на Господ. )
Виж целия пост
# 1
На колко години си? А, тя?
С молитви няма да оправиш нещата. Купи и един тест за бременност. Ако не покаже нищо на лекар пък я заведи.
Виж целия пост
# 2
Розовичка, гащички, ...
Николайчо, на колко годинки си? Явно не си дорасъл за секс още, нито приятелката ти. Надали е бременност, но да на лекар, защото всяко кървене извън менструацията може да бъде повод за притеснение, поради някакъв здравословен проблем.
Виж целия пост
# 3
Да не е била девствена и от това да е зацапването?
Според мен, ако всичко е така, както го описваш, няма никаква вероятност да е бременна. Това, че й закъснява, не означава непременно, че е бременна.
Виж целия пост
# 4
Водим полов живот от 6 месеца близо. На 17 е аз 16.. винаги с кондом го правим. Не е девствена от 5-6 месеца. Този месец сме го правили няколко пъти както и предходните и винаги с кондом, както споменах даже не свършвам вътре, а го изваждам за да не рискувам ако е бил скъсан кондома, но винаги го проверяваме с вода и го надуваме и всичко е наред.. имаше розово зацапване по време на секс последния път когато го правихме а именно на 22.08 или 23.08, но то не беше зацапване, а по време на акта имаше розова кръв. Каза ми отначало че я боли затова бях мноооого нежен и след това свикна, но минути по-късно видях розова кръв и прекратихме акта.. даже не бях свършил. На 28.08 (вчера) когато трябваше най-късно да и дойде не и дойде, но имаше кафяво зацапване и беше доста повече от това розовото 4-5 дена по-рано.. винаги е идвало края на месеца както споменах 25/26/27/28 ... Sad  ...
Виж целия пост
# 5
Щом вече има закъснение, да направи тест за бременност. Сутрин, с първата урина.

Причините за закъснение може да са различни - кисти, хормонални проблеми и т.н. Вероятно не е бременна, но щом води полов живот тази вероятност трябва да се изключи. Затова първо тест.

Тялото не е на робот, има отклонения, особено толкова малко момиче често се случва прескачане докато се наместят хормоните. Ако тестът е отрицателен и следващия месец всичко е наред, не бих я пращала на доктор, но щом има зацапване положението е различно. Независимо какво покаже тестът си трябва лекар.
Виж целия пост
# 6
Тази кръв и болката може да говори за някакъв гинекологичен проблем, за който е нужна консултация с гинеколог.
За бременност не мисля, че трябва да се притеснявате. Ако искате да сте спокойни има тестове по 3-4 лева в аптеката, не пречи да направите.
Виж целия пост
# 7
Може ли да отиде сама или с мен, защото родителите и не са в България? Ще трябва ли да плати нещо или някакъв подпис на родител за преглед и да обясни за проблема т.е. розово зацапване на 22-23 по време на акт и на 28 когато най-късно трябваше да и дойде е имала кафеникаво зацапване и и закъснява.. а колкото до теста кога да го направи? Кога ще отчете правилно? Дано не е бременност, но ако е не мога да си представя как се е случило при положение, че винаги го правим с кондом и даже свършвам отвън.. направо треперя при мисълта ако е бременна..
Виж целия пост
# 8
Може да иде без родител.
Ако е с направление от Личен лекар/Педиатър ще е безплатно.
Ако иде без направление, на свободен прием, около 40 лв.

...а колкото до теста кога да го направи? Кога ще отчете правилно?

Успокой се, едва ли е бременност, но да не оставя проблема така.

А че родителите ѝ са в чужбина - не на нас тия. Накъдето отивате, ние оттам се връщаме Laughing
Виж целия пост
# 9
Всички ми казват, че това кафяво зацапване е признак на бременност, а и на всякъде го пише, болят я гърдите също.. не мога да се успокоя а и това розово зацапване също... ако теста покаже 2 чертички просто не ми се мисли какво ще става, но наистина майка и се прибира 1 път в годината, а баща и с месеци не се прибира... живее с баба и. Дано не е бременност... дано Sad
Виж целия пост
# 10
Дежа ву със скорошната темата на онзи Емо ли, какъв беше.  Какво им става на тия момчета - хем не четат, хем по-големи паники и истерици от приятелките си.
Не е бременна, дишай.
Виж целия пост
# 11
Хора, паникьосал съм се с причина.. до сега никога не и е закъснявала менструацията и никога не е имала нито розово зацапване нито кафяво зацапване.. като четох разни теми из интернет за розовото зацапване после кафявото в ума ми е само бременност.. и все още не и е дошъл но я боли страшно много корема, гърдите и са по-големи, но не идва "тази пуста лелка" както Вие я наричате..
Виж целия пост
# 12
Колко да си се притеснил с причина, като хем сте ползвали презерватив, хем не си свършвал в нея? И като толкова ви е страх (макар и безпричинно) - вземете един тест да ви мине. 
Виж целия пост
# 13
Щом й закъснява, по всяко време може да го направи. Вземете един още сега, за да дишате спокойно.
Сама може да отиде на гинеколог при наличие на здравословен проблем.
И стига си чел.из интернет, че в паниката си ще виждаш хиляди несъществуващи признаци за бременност.
Виж целия пост
# 14
Здравейте. Успокоихме се и двамата.. болеше я корема цял ден и и дойде най-сетне. Извинявам се ако съм прозвучал детски или глупаво, но наистина се притесних, защото по пътя на логиката е логично преди да започнем акта като има игра и като съм си пипал члена и приятелката ми също като слагаме кондома да не са се пренесли сперматозоиди.. възможно ли да е забременее а и също така това розово зацапване по време на акта като ми казваше че я боли и накрая го видях и кафявото преди цикъл трябва ли да се обърне внимание ако пак така стане следващия месец или още сега.. и благодаря Ви много на всички!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия