Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Що за човек трябва да е баща неинтересуващ се от детето си?

  • 6 958
  • 29
# 15
Никога не съм спирала контактите на бащата и детето,но самият той спря да контактува и да се интересува относно детето откакто си поисках увеличение на издръжката.Само 150 лева превежда,което не е голяма сума.И тези пари го отказаха от детето.Но едва ли парите са причината......няма какво да мисля коя е причината.Гледам си детето и задоволявам нуждите и.
Виж целия пост
# 16
Чудя се как е възможно една издръжка да спре човек да се интересува от детето си и да го вижда???
Виж целия пост
# 17
Чудя се как е възможно една издръжка да спре човек да се интересува от детето си и да го вижда???

Проблемът не е в издръжката. А в чувствата.
Чисто и просто не обича детето. Нямат емоционална връзка. Това е.
Майчината обич е друга. По-силна е и започва още от бременността.
Просто си попаднала на боклук и пълен егоист.
Излишно се терзаеш с такива въпроси. Гледай си работата, дома и детето.
Виж целия пост
# 18
Аз пък се чудя на тебе, защо го мислиш и му се чудиш. Колко хора да ти казват да спреш да се занимаваш с тези въпроси? Като се чудиш ще промениш ли нещата? Ти мислиш ли че си единствената с този проблем? Знаеш ли, аз съм от 10 години самотна майка. От 7мата година на детето той ми плаща издръжка. Оня ден преведе за юни, а сме септември. След 2 месеца ще преведе за юли. През това време си направи 2 къщи и 1 апартамент. Пари за детето няма. И какво мога да направя аз. Нищо.
Виж целия пост
# 19
И нашият много се разсърди, като заведох дело за увеличение. И той залипсва повече, не, че някога много е присъствал де, но беше осезаемо изчезването. После му мина. Ама майка му много го натиска, там е така, не е мамин, а бившата свекърва е пич.
Виж целия пост
# 20
За важните решения отговорност носи майката,защото него бащата просто го няма и е абдикирал от живота на децата си .За операции където се иска родителско съгласие пак се изисква подпис на бащата,но самият баща си живее негов си живот без да го е грижа какво става с детето/децата му.Не знае дори какви неща предстоят,защото не се интересува.И съответно майката трябва да подписва,защото бащата е сърдит от увеличението на издръжката.Такива човеци бащи ли са?
Виж целия пост
# 21
Как за операции? Къде го пише това? Родителя, на когото са предоставени правата не е ли достатъчно да се подпише? Не вярвам ако е наложаща операция, някой да се занимава да иска подпис от бащата.
Виж целия пост
# 22
В нашият случай нямам развод с бащата на детето т.е в момента се водим с равни права.Само издръжка плаща.Естествено за операция се изисква подпис и на бащата,но аз нямам контакт с него и ще подписвам само аз декларацията за извършване на операцията.
Виж целия пост
# 23
Ами разведи се. И какъв е този закон за подпис от двамата родители? Къде го пише? Все пак това предполагам не е операция за смяна на пола, а животоспасяваща или наложаща. Кой не би се съгласил, че ще трябва да го питат. Не знам, странно е това.
Виж целия пост
# 24
Изобщо няма да го и питам.При положение,че от една камара време не е потърсил детето си няма да го търся за нищо.Дори и за операция.Предполага се ,че е дал родителските права на мен.
Виж целия пост
# 25
Развод или не родителските ви правата са еднакви ,освен ако не пише някъде друго.
Ще свикнеш, аз колко документа са подписала в които данните за бащата освен името стоят празни (нямам нито адрес ,нито телефон негов) и негов подпис липсва . Хич не се ядосвай ,по - добре да го няма отколкото да ти прави проблеми. Виж ,кофти е когато подписа на другия родител не е просто пожелателен , а е задължителен и без него не може .
Ясно е че не е баща , но ти си гледай детето и не се ядосвай, не може да го промениш колкото и да е несправедлива ситуацията .
Да мине леко операцията и бързо възстановяване на детенце !
Виж целия пост
# 26
need_to_vent Да и аз това се надявам да мине леко операцията и възстановяването след нея.Ще бъде на очите,защото си ги криви и единственият вариант за корекция е операция.Все пак момиченце е и надявам се да и се коригира всичко и да не и предстоят други операции.
Виж целия пост
# 27
Стискам палци!
Виж целия пост
# 28
Стана ми любопитно защо седите женени с този мъж? Стискам палци и аз за детенцето!
Виж целия пост
# 29
Не си единствена, има такива хора. Не е причина издръжката. По-лесно е да забравиш за всичко от миналото, било то и детето. Всеки носи отговорност за своите решения. Не се измъчвай излишно, пагубно е. За протокола, моята дъщеря е на 16 и не е виждала баща си повече от година, а за пари да не говорим. Лутах се, съмнявах се, обвинявах се, все още боли, но започва да отминава.
Може би след години ще лъснат всички правилни и грешни решения.
Пожелавам много здраве и успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия