Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Осиновена съм

  • 2 724
  • 2
Казвам се Зоя на 38 години съм миналата година Вуйна ми на Осиновител ката ми снаха и ми заби нож в гърба заради едни имоти понеже Майка ми и Баща ми починаха тя ми каза че съм осиновена и започна да ме ругае заради имотите на майка ми а аз съм единствена нейна наследница след което попитах най добрата приятелка на Майка ми дали съм осиновена и какво ми е казала Вуйна ми тя се потресе от казаното от Вуйна ми и ми каза че е вярно те двете Майка ми и Приятелката и са ме взели двете от Берковица единственото което можеше да ми каже че съм се казвала Лидия а майка ми била спортистка и много млада доколкото съм чувала по това време децата който са били оставяни в домове са ги писали на майките следователно би трябвало да се казва Лидия или Лидка не знам как да я намеря моля ви помогнете ми.
Виж целия пост
# 1
има специализирани сайтове и групи във фейсбук

http://tursimse.com/home.html
Виж целия пост
# 2
Здравей Зоя,

сигурно ти е било много трудно да осъзнаеш, че си осиновена когато хората, които биха могли да ти дадат някакви отговори, вече ги няма.

На твое място бил положил доста усилия да нахраня глада си за информация.

Нямаш много налични опции. Бих те посъветвал да започнеш да ходиш в Берковица. Говори със стари хора. Те знаят и помнят много. Също обичат и да разказват.

Берковица е малко място. Според мен комбинацията от Лидия/Лидка, спортист и година (около 1980 ако съм сметнал правилно) би трябвало рано или късно да даде резултати.

Стискам ти палци! Имай впредвид, че въпреки всички усилия, някои от въпросите ти няма да получат отговор.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия