Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Невролог във Варна, Шумен - кой е най - добрият?

  • 936
  • 4
Дами, обръщам се с въпрос, който трябва да разрешим вече. Става дума за сестра ми, която е на 18  и има тремор (треперене на ръцете). Ходихме при невролози в Шумен, а във Варна посетихме една детска невроложка в Света Марина и Щилянов в Света Ана. Всичко хубаво, омаяха очите на майка ми и сестра ми и нищо. Никакви изследвания, никакви опити да се разбере какво е. Било от пубертета, щяло да мине. Не било сериозно. Тези двамата са детски невролози, а тя вече е на 18. Демек, лично аз им бия шута. Тази седмица майка ми и сестра ми прекараха в Наречен - Пловдивско, където правят масажи, терапии, бани и прочие. Там също има лекари и сътветно им казали, че сестрата има Есенциален тремор. Това обаче как са поставили диагнозата само на база гледане, не зная. Никога не й е правен ЯМР, генетични изследвания, нищо. Само кръв вземат. И са щастливи. Обаче симптомите й са много повече. Тя спи ужасно много, когато стои права, в неподвижно състояние губи равносие, има чести главоболия... И изведнъж моето съмнение е, че има голяма вероятност да е и болест на Паркинсон. И за това питам - има ли добър,найстина добър невролог в Североизточна България, който не да гадае като врачка, а да има направления в себе си, акъл и знанията, за да сложи правилната диагноза. Омръзна ми от шарлатани, с високо самочувствие без покритие. Искам да има окончателна диагноза сестра ми и най - вече такава, поставена според изследванията. Ако знаете някой добър лекар, ще съм благодарна. Благодаря Ви!
Виж целия пост
# 1
Тия във Варна ги отпиши. Майка ми обиколи един куп "имена", няма един читав за свяст.
Виж целия пост
# 2
И аз така си помислих, просто в София чак... Но ако се наложи и тамще посетим. Просто в Шумен един като ме преглежда, заради болка в таза отдясно, ме прати на скенер. Като видя снимката каза, че котето ми е било много добре и много хубаво. Оттогава не знам защо ме боли... Та и в Шуменаз съм ги отписала.
Виж целия пост
# 3
Силно ли й треперят ръцете? Става ли й лошо в автобус? Ако стои права на едно място прилошава ли й? Как е с вестибулсрния апарат? Гледали ли са кръвоснабдяването на мозъка? В рода имате ли хора  мигрена?
Виж целия пост
# 4
Виждам че не е писано отдавна в темата.
 
И мен ме интересува във Варна или в Шумен да ми препоръчате добър невролог.?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия