Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Неразбрана любов, моля за помощ !

  • 8 040
  • 85
Първо искам да се извиня за правописните грешки който ще направя .

Всичко започна с една снимка, след като я видях си казах, да това е жената за която бих дал всичко. Пратих и приятелство във фейсбук, тя прие и така продължихме да си пишем 7-8 часа и винаги имаше за какво. В случая не съм много общителен ! През това време бях в Англия, както повечето млади за някой друг лев и щях да се прибера за почивка.

Не бях и писал от два дена, за да не се задушава и да не я притеснявам или досаждам, след това тя ме попита, защо не съм и писъл, а аз отговорих “длъжен ли съм ?” Но това си беше поредната шега и тя престана да ми пише ! Изтрих я от приятелите си след като се извиних, а пък нещо не се промени, сигурно ще се питате защо съм го направил ? За да я изненадам когато се прибера, а тя да види, че държа на нея, може пък да съм бил в грешка.

След седмица дойде за мен дълго очаквания момент, щях да пътувам за България. Без да се прибирам вкъщи, вземах колата и потеглих към нея. По пътя и пратих отново покана за приятелство, която я прие моментално, след което и казах, че ще съм пред казиното където работи след около час, изненадата се развали малко, но нямах друг вариянт, защото тя излизаше от работа, а аз щях да я изтърва, казах и да ме изчака, а за отговор получих “много съм изморена и няма да мога “.

Закъснях с 10 минути, а тя си беше тръгнала. Попитах защо го направи, а тя отговори, че била изморена, изглеждала ужасно и не искала аз да я виждам така.
След което се разбрахме да се видим, след 4 дена, защото тогава тя почиваше. Денят за срещата наближаваше и аз потеглих към Бургас от Силистра, бях към обяд в Бургас след което и писах, а нямаше отговор близките 2 часа, оправданието и беше, че помагала на майка си в една бутка където тя работи доста часове и трябваше да изчакам да затворят към 23:00 че да се видим, а аз изчаках.

Докато си пишехме беше споменала, че иска да пристигна на бял кон, аз пък бях вземал бялата кола на мой близък, само и само защото тя искаше, не може да се срявнява с белия кон, но пак бях близо 😁

Докато се намерим стана 23:30 и повечето места бяха затворени и аз предложих да я закарам вкъщи, да си почине и на другия ден да излезем някъде. Закарах я до квартал меден рудник , където живееше и тя предложи да седнем на парка и да си говорим, с което се съгласих.

На другия ден излязохме хапнахме, след което отидохме да се разходим и си говорихме по път, разказа ми за последната си връзка, щели да се женят а пък момчето я е зарязало, защото погледнала един негър, докато са били на почивка и си е играла с косата, след като са се прибрали, бившият и се напил и я ударил в носа, където си е била направила операция преди 2 месеца, а след това бившият и се опитал да се обеси и т.н. На мен ми беше трудно да и повярвам, как тя може да повярва на бившия си, че се е опитал да се обеси, след това което и е сторил.

А аз и свалях звезди, бях се пошегувал че ще броя проя пасяка в морето даже заради нея, а тя не ми вярваше за нищо и си го казваше, а аз не обичам да лъжа, но това отива към друга тема.

Стана късно дойде време да я закарам до тях и по пътя я попитах, какво мисли за мен, а тя отговори, че щяла да каже след като си отида в Англия, показах уважение и не съм я натискал да каже. Пристигнахме пред блока им и казах че ми е харесало да съм близо до нея и ми беше приятно и дали ще го повторим, ми отговори не знам ще видим, но и на мен ми беше приятно да съм с теб, след което ме прегърна и се разделихме.

Следващия ден и писах нямаше отговор, оправданието и беше че е спала, попитах я какво ще правиш, а тя щяла да ходи на плажа със сестра си и ме попита къде съм, аз пък казах че съм на плажа 😁 и така плажувахме, закарах ги до тях и се прибрах в хотела. Вечерта и писах да излезем, а тя отговори че не е искала, защото се чувствала изморена.

Ядосах се извиках компаньонки, но само им платих, да си отидат, защото беше само тя в мислите ми.

Запалих колата отидох пред тях, писах и не отговори след което звънах, за да попитам защо не отговаря, оправданието беше че са чъстели апартамента, след което попитах искаш ли да стане нещо сериозно с нас, отговорът беше не знам! И аз вече бях на лимита си и казах че има 30 минути за да излезе, ако не излезе до тогава ще си отида и няма да я притеснявам. През 5 минути проверяваше дали я чакам още и излезе, доколко се оправила с мокра коса и т.н.

Разговорите ни се задълбочиха и не бяха общи приказки само за опознаване. Разбира се аз бях най щастливия, защото мислех че и пука за мен и е излязла заради мен, прекарахме малко време заедно и предложих да я закарам у тях, защото ставаше късно и да не се притесняват за нея.

Пред тях, казах че ми пука за нея и съм я харесал много, а тя каза че не може да ме изчака, заради предишната и връзка, която се развила по същия начин, аз и обясних че не бих я наранила така и че ще дойда отново следващия месец, специално за нея.

Отговорих и защо не съм я целунал до сега, с което исках да и покажа че не съм само с нея за сексуални отношения и ако го направя, след това не мога да замина за Англия, а това никой не може да го спре, а тя ми каза какво мисли за мен, че съм бил прекалено дъбър за нея и някой ден след като я опозная повече, я било стрях да не я изоставя. Отговорът ми беше каквото и да се случи, може да разчиташ на мен, даже и да не сме заедно, нормално не ми повярва прегърна ме и си тръгна.

Дойде ден да отпътувам обратно за Англия. Всичко си беше нормално, продължавахме да си пишем, но по едно време почна да се прави извън линия, след като я попитах защо го прави, ми се ядоса много, но знаех че ме лъже и се ядосва защото има нещо друго.

Обожаваше синия цвят, за да се извиня че съм бил виновен да се ядоса толкова, изпратих и 101 сини рози до тога не знаех че има сини рози, за което се зарадва много и каза че аз съм направил невъзможното за нея, което никой друг не го е правил до сега и се зарадва много, разбира се всичко отшумя после не ми отговяряше на съобщенията и я попитах ако я притеснявам може да ми каже и ще престана да и пиша, а отговорът и беше “ да съм казала нещо от този сорт ? “

Всичко се случи петък след като се събуди ми писа и по едно време спря, защото си е слагала лак на ноктите и е имала работа към 22:00 часа петък вечер. След като спря да ми пише, се опитах да и звъна и за моя изненада телефонът и беше изкючен към вече 01:00 много ясно ми беше, че е излязала да се забавлява, но защо телефонът и беше изкючен ? Звънял съм и 50 пъти да видя кога ще си включи телефона, а той се включи чак към обяд 12:00 все още не ми отговаряше , можеше просто да ми каже че има друг и да я оставя на мира, но него направи, а за сметка на това ми се оправале че свършила батерията и била излязала с приятели , като я попитах колко приятели и как се казват не ми отговори, а преди това бях видял нейна снимка с 8 мъже на една маса и тя единственното момиче там и я попитах чувстваш ли се конфортно в тази среда отново без отговор

И си взех билет за първия самолет за Бургас по пътя почувствах че получавам инфарк и бях щастлив че ще умря и намеря спасение , не можех да си свия пръстите, да говоря, потях се , задушавах се , корема ми беше свит и го чувствах че ще се залепи за гърбат ми, тотално бях на дъното и имах чувството че умирам

На път за автогарата в Англия първо таксито прегря и човека беше длъжен да отбие и да извикат друго такси, вследствие изтървах автобуса, а за другия пристигаше прекалено късно и така се качих на влак който получи авария и трябваше да не прехвърлят на друг влак, а пък аз си изтъвах полета и вземах нов билет за друг който беше след 8 часа и накрая бях в Бургас, а тя отговори че нямало да се срещне с мен отново оправданието и беше че съм я задушавал и съм и звънял 100 пъти и е било страх от мен имало чувствито че я преследвам една такава параноя, а аз просто глупакът я обичах, събудих цветарката 02:00 през ноща да ми направи един букет за да и се извиня отидох пред тях и я изчаках да се прибере защото работи нощна смяна и се прибира към 05:00
Опитах всичко я тя ме изкара за луд и ненормален и ми каза да се грижа добре за себе си


Виж целия пост
# 1
Как да изляза от тази ситуация ?
Виж целия пост
# 2
Страшно въображение имаш човек, сериозно. Изгубих се някъде при негъра. Иначе да, погрижи се за себе си наистина.
Виж целия пост
# 3
Наистина много обсебващ ми се струваш. И аз бих избягала. Неискам да те обидя, но и скучен също. Остави я, тя ти го е показала, защо питаш нас?
Виж целия пост
# 4
Защо не ми показа още в началото тогава?
Иначе да, погрижи се за себе си наистина.
как мога да се погрижа за себе си?
Виж целия пост
# 5
Защо не ми показа още в началото тогава?
Иначе да, погрижи се за себе си наистина.
как мога да се погрижа за себе си?
Истинска или не (темата)- това, което пишеш си е чист тормоз. Държиш сметка на непознат човек и изискваш отчети за всичко което прави. Тя не е длъжна въобще да ти отговаря на въпросите, а ти за момента си й точно никакъв, за да имаш право да изискваш толкова.
Виж целия пост
# 6
Страшно въображение имаш човек, сериозно. Изгубих се някъде при негъра. Иначе да, погрижи се за себе си наистина.

Аааа, що? Негъра е много на място към днешна дата... С една дума - бг-мами, пазете се от негри - развалят семейства.
Виж целия пост
# 7
Страшно въображение имаш човек, сериозно. Изгубих се някъде при негъра. Иначе да, погрижи се за себе си наистина.

И аз там. Негър, коса, счупен нос, обесен приятел. Скролнах надолу и видях още доста текст. Прекалено е.
Виж целия пост
# 8
Дочитайте де. Има и 101 рози, сини.
Виж целия пост
# 9
Ами..
Леле....

Момичето е куха лейка, а ти си преследвач.
Опитвай се да се контролираш и не тормози хората.

ПП Ей затова нямам профил във Фейсбук.
Виж целия пост
# 10
Защо не ми показа още в началото тогава?
Защото в началото не си бил скучен и/или не те е знаела какво представляваш.
Виж целия пост
# 11
Къде изчезна емотикона с пуканките?
Виж целия пост
# 12
В интерес на истината има такива мъже ... Което си е плашещо. Язък ако наистина е от Силистра, явно и тук са плъзнали Joy
Виж целия пост
# 13
Къде изчезна емотикона с пуканките?
И на мен ми липсва. Емотикон с пуканки и един с бира.
Виж целия пост
# 14
Бъдете честни и си признайте, че не го прочетохте цялото!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия