Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Петиция против ВИП Брадър

  • 4 655
  • 28
Тази петиция е само и единствено против ВИП Брадър, в защита на традиционния, класически и истински БИГ Брадър.
Аз и много други обикновени хора, молим - върнете истинския и реален БИГ Брадър. Стига вече с тази измислица, това недоразумение ВИП Брадър. И без това нашите ВИП-ове си имат достатъчно места където да се изявяват и показват. Върнете ни стария и класически Биг Брадър в който обикновените хора можехме да се изявим и да покажем какво можем пред целия народ. Защо трябва само ВИП-овете да имат трибуна за изява. Защо никой не мисли за обикновените хора, че и  те искат да участват в Биг Брадър. Кога питам аз, ще има класически Биг Брадър. Поне от 5 г. не е имало.
Искаме си Биг Брадър, стига с този ВИП Брадър. Искаме и обикновените хора да имат възможност да се покажат на телевизора, не само т.нар. ВИП-ове. Биг Брадър даваше чудесна възможност на обикновените, нормални хора да се изявят, която ни беше отнета с преминаване изцяло на ВИП Брадър.
Долу ВИП Брадър, да живее БИГ Брадър.
Виж целия пост
# 1
То една изява да дават обикновените хора на телевизора...
Виж целия пост
# 2
В смисъл искате да се показва обикновената бг простотия, а не випаджийската?! Какво значение има при условие, че всичко е сценарий и скалъпени сценки?!

Първоначално си помислих, че петицията е за закриване на риалитито. Ама, че съм глупава Joy
Виж целия пост
# 3
Първоначално си помислих, че петицията е за закриване на риалитито. Ама, че съм глупава Joy
Не си само ти. И аз така реших и отворих темата да прочета Frowning1
Виж целия пост
# 4
Каквито и да са брадъри - все са пълна простотия.
Виж целия пост
# 5
Да, ама не. Grinning Никакво спиране докато не минат всички звезди на родният небосклон.
После ще видим.
Виж целия пост
# 6
И аз така помислих Joy тотално изтрещя народа!
Виж целия пост
# 7
Да, ама не. Grinning Никакво спиране докато не минат всички звезди на родният небосклон.
После ще видим.
Значи най-много още 1 сезон Joy После юруш на обикновените квартални батки, върли селяндури и неизвестни кифльочки, драпащи за слава.
Виж целия пост
# 8
Разлика ли има ?
Виж целия пост
# 9
Бих се включила, но не мисля, че ще има ефект.
Явно "елитът" ни е много беден и направо обърна на професия всички такива формати, влизайки да вкарат малко шум около себе си. Продуцентите пък си мислят, че вкарвайки "звезди" ще имат повече зрители.

Лично за мен е интересен, воайроството ни е заложено, какво да се прави Simple Smile

Много се радвам, че поне последния  сезон на "Стани богат" беше с обикновени хора.
Виж целия пост
# 10
Явно иска да участва автора и да се покаже НА ТЕЛЕВИЗОРА, но ... аз няма да подкрепя петицията, защото ми е писнало да гледам известни и неизвестни тъпанарски изцепки в това "шоу".

И от Ники Кънчев ми е писнало яко.
И от Гала.
И от всичките там, чакащи пенсия на екран.
Виж целия пост
# 11
Интересно къде другаде да чакат пенсия, като това им е професията.
Виж целия пост
# 12
Някой помни ли например, първия, истински Биг Брадър. Обикновени хора от народа, затворени за три месеца и пълно излъчване от къщата нон стоп 24 часа. Това е истинския и неподправен Биг Брадър както е бил замислен от създателите му. А сега това в България в какво се превърна-пълна пародия на Биг Брадър. Влизат някакви лиготии, някакви "ВИП-ове", лигавят се през цялото време - това не искали, онова не можели да правят, излизат когато им скимне навън щото имали били участия и не знам си какво... Освен това - няма вече нон стоп излъчване на ставащото в къщата. Вечер ни поднасят сглобени и манипулирани парчета от случилото се през деня, но това не е истината. Истината се вижда при постоянните излъчвания от къщата нон стоп какво е в целия свят. Нали това е целта на Биг Брадър - постоянно наблюдения какво се случва за всички зрители и пълна изолация от света на участниците. Това са двата основни принципа на класическия Биг Брадър. Това сега което пак ще ни предложат не е БИГ Брадър, това е някакво смешно извращение на оргиналния замисъл.
Искаме да ни върнат оргиналния и истински Биг Брадър.
Виж целия пост
# 13
Помня какава женица, която се чудеше дали да избере мъжа си или друг един образ. Беше си грозна картинка.
Виж целия пост
# 14
Викаш, стига са хранили виповете, да вземат да подхвърлят къшей хляб и на обикновения човек.

ПП И аз си помислих, че е петиция за закриване. Ако беше, нямаше да я подпиша.
Забавлявам се с такива предавания. А, ако ми дойде множко хорската простотия и излагация, просто сменям канала или спирам телевизора. Цък и готово.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия