Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Школи по математика и български език /гр. Варна/ седми клас

  • 4 072
  • 12
Здравейте, от кои школи във Варна сте доволни? Дъщеря ми тази година ще бъде 7 клас и искаме да ходи на уроци. Много се колебаем за "Клас" или "Вектор". Някой ако има някакви виждания моля да сподели.
Виж целия пост
# 1

Чувала съм много хубави неща за Клас, но конкретен преподавател не знам.
Виж целия пост
# 2
Дъщеря ми  ходи в академия за отличници Елит в Люлин  на БЕЛ.амислям се  да включа и математика
Виж целия пост
# 3
Много съм доволна от Вектор. Синът ми ходи само по БЕЛ, повиши си точките на преразказа до 28. Тръгна от 20.
Виж целия пост
# 4
Здравейте. Ще се радвам ако някоя майка сподели пресни впечатления от школа Simple Smile Коя бихте препоръчали? Разглеждам Одесос и Вектор.
Виж целия пост
# 5
Ние бяхме на подготовка в школа Одесос. Цяла година си затварях очите за някой работи. Не препоръчвам на никой. Резултата от НВО още не се знае утре ни е изпита по мат, така, че уточнявам, че негативното ми мнение не е заради оценка от изпита. Това беше най-голямата загуба на време и пари в живота ми.
Виж целия пост
# 6
Здравейте,
Аз също се присъединявам към темата с молба за отзиви от школи или учители за индивидуални уроци. Дъщеря ми ще бъде шести клас и искам да започне с уроци по математика и БЕЛ.  За школите - четох, че Ребус, Вектор и Клас са добри, като Ребус е насочена към математиката основно. Не е без значение и кой води групите в тези школи. Мисля през тази година да я запиша в школа, а като стане седми клас - да започне индивидуални уроци. Нямам идея, обаче, при кои учители. Озадачи ме факта, че записвали още от 6 клас за уроци след една година, когато детето ще стане 7 клас. Нямам представя дали е вярно. Ще съм благодарна за съдействие.
Виж целия пост
# 7
И ние започнахме още в шести клас подготовка, така детето свикна с този ангажимент, не е грешка никога когато е за образование. За учител в школа Клас  по български език г-жа Бояджиева ние не сме били при нея, но други деца я обожават.
Виж целия пост
# 8
 Има ли деца, посещавали школа Материка по БЕЛ за 7. клас? Как става там подготовката? Удобно ни е като локация. Иначе за клас и вектор прочетох хубави мнения.
Виж целия пост
# 9
И аз се интересувам за школа Материка само че за математиката там.Подготовката добра ли е?
Виж целия пост
# 10
Ние бяхме в школа Клас по БЕЛ при Бояджиева. Прекрасен човек и преподавател. Доволна съм много. При нея напливът е голям обаче.
Виж целия пост
# 11
Ние ходихме в Материка, но 1 срок на 6 клас. Доволна бях. Използваха и игрови похват даваха и на тримесечие писмен отчет как се движи детето. За седми клас обаче незнам.
Виж целия пост
# 12
Какви са цените в Материка? Месечна такса, пакет или?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия