Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кредитна карта БНП Париба

  • 1 756
  • 2
Здравейте.Някой знае ли как се изискваше пин кода на картата че съм си загубила листчето с обяснението?
Виж целия пост
# 1
Здравейте,и аз преди месец си взех електроуред на изплащане и съм към БНП Париба,днес ми дойде някаква кредитна карта,но служителя на еконт не ки каза нищо,аз я взех,но не лисля да я активирам и още по малко да я ползвам,даже ако може ще я върна.Четох в стари теми недоволни клиенти и малко се притесних,но мисля,че ако не я ползвам няма данима проблем,даже не съм я откачила от листа.Дали някой е връщал такава карта,дали ще може? Ето това извлечение ми дойде,на 1 ще е първата вноска.
Виж целия пост
# 2
Имам стока на изплащане към тях. И на мен ми пратиха кредитна карта, за която ме попитаха предварително. Отпуснат безсрочен кредит с лимит до 1000 лв. Срока на картата е една година. Не съм я активирала. Само си изплащам вноската по стоковия кредит. Всеки месец ми звънят да ми предлагат промоции и да ме питат не искам ли да я активирам. Не ме дразнят. Ще си я държа ако ми потрябва да си купя пак нещо на изплащане.
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия