Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Алкохолизъм - халюцинации

  • 1 461
  • 4
Здравейте,аз съм на 17 години.Баща ми употребява алкохол почти всяка вечер.Не осъзнавах проблема му и това,че алкохолната зависимост е също толкова страшна,колкото всяка друга.Преди около 2 седмици,баща ми стана посред нощ.Аз все още не си бях легнала и просто си чатех на телефона.След като дълго време той не си легна отидох да видя какво става и го попитах защо не спи.Той ми говореше някакви несвързсни неща.Питах го какви ги говори и да отива да си ляга.Майка ми ми каза,че всичко това е от алкохола.Цяла нощ търсих информация за алкохолизма.
На следващия ден,майка ми беше говорила с него за станалото.Вчера,обаче,той отново се събуди посред нощ и отново говореше някакви несвързани неща.Казах му,че нещо му става.После пак си легна.
Как да му помогна?Това нещо като халюцинации ли трябва да е?Полудява ли?
Виж целия пост
# 1
Съжалявам, че ти се случва - на теб и още много деца. Няма как да му помогнеш. Старай се да не се натоварваш ти, каквото и да ти струва, дори и местене при роднини, защото ще става и по-страшно ...
Виж целия пост
# 2
В отделението за зависимости дали няма да могат да помогнат?
Няма ли хора, които да се оправили.
Виж целия пост
# 3
В отделението за зависимости дали няма да могат да помогнат?
Няма ли хора, които да се оправили.

Има оправили се, но само осъзнали проблема и пожелали да се лекуват. Иначе няма никакъв шанс.
Минава се курс на прочистване в болница, след което има специализирани места /нещо като комуни/, където престоят е заплатен. Това също е голям фактор, за съжалание.

На авторката пожелавам успех!
Виж целия пост
# 4
В тая тема ще намериш повече информация: http://www.bg-mamma.com/?topic=1040905
Успех!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия