Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ниски левкоцити

  • 1 080
  • 6
Здравейте ! От Май месец синът ми поддържа левкоцити на долна граница . Страшно съм притеснена . Според личната няма място за тревога , защото лошото не се отразявало само в един показател . Много четох по въпроса , но от прочетеното мога само да се изплаша още повече . Накратко , детето не боледува често , всички други показатели са отлични , не е приемал никакви лекарства . ДКК е в норма .
Виж целия пост
# 1
Референтните стойности за деца и възрастни са различни. Къде са правени изследванията и колко са левкоцитите на сина ви?
Виж целия пост
# 2
В лабораториите , които ние посещаваме референтните са от 3.5 до 10.5 , или от 4 до 10 . При него варират от 4 до 5.2 . На последните 3 изследвания са : 4.3 , после 4.8 и последното 4.0 .
Виж целия пост
# 3
Те реално са в нормата, според мен няма повод за притеснение.
В бодимед референтните стойности са от 6,5 минималната, което е доста високо, в сравнение с тези, които си посочила.
Интересно защо има такива големи различия
Виж целия пост
# 4
Ние често ги правим в Пловдив в детска клиника , би трябвало да са точни . 6.5 по-скоро е като за бебе . Той сега ще навърши 9 години .

Аз се притеснявам от хематологично заболяване и евентуално какво щом се отразява само на левкоцитите ?
Виж целия пост
# 5
Без да съм специалист, мисля, че щом все пак са в нормата няма причина за притеснение.
Защо не потърсите второ мнение?
Виж целия пост
# 6
Ходихме на хематолог , който след 5 секунден преглед на детето каза , че е здраво и нямало нужда от нищо допълнително ... дано да е прав .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия