Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Инвитро КИРМ гр. Плевен

  • 11 583
  • 167
Има ли някой който  е успял да забременее Инвитро в КИРМ Плевен? Защото  до сега който е ходил там от нашите познати и приятели всички до един бяха с неуспех и доста разочаровани!
Виж целия пост
# 1
щом е така, не ходете там. Има толкова много клиники.
Виж целия пост
# 2
Близко е до нашият град и за това ни се иска там да отидем
Виж целия пост
# 3
И защо? Напротив, ще отидете най-далече, но там където имат ресултати, успеваемост, добри лекари, технологии. Направо в чужбина вървете! Имам приятелка, която в България е правила 3 неуспешни инвитро цикъла и не знам си колко пари е дала, да не говорим колко ценно време е загубила. И резултат - никакъв.
Освен това чак толкова време и пътувания не са наложителни за едно инвитро,  те ще ви обяснят хората. Някои си представят, че това ще им струва много пари, въобще не е така! Светът ви е дал възможност да пътувате, където искате без виза, без граници. Бях чела тук във форума, че австрийска клиника има филиал в България, там идете най-малко. Прочетете темите за Турция - много момичета там ходят също, имам чувството, че там вече и лекарите български ще проговорят скоро Simple Smile)
Въобще - това кое ви е най-близко не трябва да ви бъде мотив за избора. Четете статистиките, на всяка клиника. Какъв  % успешно инвитро имат, питайте си.
Виж целия пост
# 4
Аз успях в тази клинака от втори опит. Не може да се каже предварително коя е твоята клиника. На мнение съм, че  % успеваемост не е от значение за конкретния случай на човек. Всичко си е руска ролетка. Нали прилагат еднакви лекарства, протоколите на стимулация са къс и дълъг. Това, че някой е успял от първи опит в някоя клиника не означава автоматично, че и нашия късмет ще бъде там, съответно и обратното. От много години ходене по лекари, изследвания, процедури и подобни стигнах до извода, че няма правилна клиника и правилен лекар. Има късмет и липса на такъв.
Виж целия пост
# 5
Не, не е само до късмет. Отидете в клиника, в която вероятността е по-голяма и да видите кое е късмет и кое математика. А в лоша клиника и здравия ще направят безплоден. 
За мен добър резултат е да успееш от първия път. 
Виж целия пост
# 6
Момичета,
Моля да дадете мнения за доктор Татяна Бодурска от КИРМ - Плевен. Как оценявате нейната компетентност, решения и препоръки? Има ли някоя, която да е заченала благодарение на нейната асистенция?
Виж целия пост
# 7
Здравейте, по същата причина и аз избрах КИРМ, а не другата клиника в Плевен. Имам позната, която успя там и според мен нещата са навързани- състояние на яйцеклетки, сперматозоиди и има и доза късмет.
Клиниките си предоставят данните за успеваемост, но никъде не съм видяла да е разделена успеваемостта по фактори- мъжки и женски.
Аз също искам да помоля дамите, успели с ИКСИ метода, да се включат и да изразят мнение.
Виж целия пост
# 8
Аз съм след ИКСИ, втори опит, при Бързашки. Какво те интересува конкретно?
Виж целия пост
# 9
Аз съм след ИКСИ, втори опит, при Бързашки. Какво те интересува конкретно?
Здравей, първи опит ще ми е и аз съм без тръби, но излезе и лоша СГ. Колко време беше подготовката, само при Бързашки ли бяха прегледите, мъжа ти пил ли е добавки, как протича процедурата.
Ако искаш и на лични. Незнанието ме убива и за това питам, може да ти се сторят тъпи въпроси, но се притеснявам.
Кога ти беше опита, надявам се да е +.
Виж целия пост
# 10
Не, въпросите ти съвсем не са тъпи, а са едни съвсем нормални въпроси на човек, който се вълнува и притеснява какво точно му предстои. Задавала съм си същите и подобни на теб въпроси и съм търсила техните отговори. Може да ме питаш каквото пожелаеш. Ще ти отговоря, защото от личен опит знам на какъв стрес, на какво напрежение е изложена една жена, която минава през подобна процедура. Страхът от изхода се смесва с напрежението от незнанието какво точно, кога и как и човек се превръща в едно къбло от нерви. Опитай се да бъдеш спокойна, доколкото може изобщо човек да прояви спокойствие в подобен момент.
Подготовката продължава малко повече от месец - инжекции, изследвания, ехографски прегледи, които се правят по два-три пъти седмично. Като започнеш при един лекар, той те следи до края. Аз наскоро родих след втори опит ИКСИ. Преди тава имах 3 спонтанни аборта и един неуспешен опит само след прием на лекарства и следене. Да, мъжът ми също пи добавки - Андрозитол и въведе спорт в режима си. Това според мен оказа влияние. Подобриха му се резултатите. Опитът не е много приятен, както сама може да се досетиш, но всичко минава, всичко се изтърпява в името на това да сбъднеш мечтата си. Въоръжи се с търпение и не спирай да се надяваш. Понякога се случва бързо, понякога бавно. Лекарите там са добри, но както съм писала и преди важни са и други фактори. Трябва освен това и доза късмет.
 Ние успяхме накрая след 10 години и сега си имаме едно ревящо бебе. Желая късмет и на вас!
Виж целия пост
# 11
Helinor17, благодаря за отговора и много се радвам, че си успяла и за резултата.
Аз тръгнах по този път преди 3 години близо, но много време загубих в друга клиника в Плевен, сега чакам обаждане за заповед и се надявам да станат нещата и при мен.
Виж целия пост
# 12
О, само не ми казвай, че си ходила при Пенков, в Репромед. Този човек на мен ми загуби три години от живота и ме мота, правейки ми едни и същи изследвания няколко пъти, без да знае и той какво и защо прави. Много претенции, че е голямата работа, а всъщност резултат никакъв.
Кураж и напред!
Виж целия пост
# 13
Момичета,
Моля да дадете мнения за доктор Татяна Бодурска от КИРМ - Плевен. Как оценявате нейната компетентност, решения и препоръки? Има ли някоя, която да е заченала благодарение на нейната асистенция?

Това е моята лекарка. След 2 години ходене по светила в областта благодарение на нея чакам бебе. С нея се чувствам спокойна, винаги всичко обеснява на достъпен език. Винаги е много отзивчива и внимателна. В момента много я обичам тази жена. Успех.
Виж целия пост
# 14
Аз съм в КИРМ Плевен,при др.Гинчева.Това ми е първо инвитро,да едва вчера разбрах,че съм бременна ,но ето че е факт.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия