Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кредит

  • 2 474
  • 3
Здравейте. Не знам въпроса ми дали е за тази група, но... Днес се случи нещо много странно и хем се зарадвах, хем се осъмних. Кандидатствах за кредит в america-bulgaria.online за сумата от 65 000 лв. за 20 г. Вноската ми написаха, че ще е 270,53 лв. веднага се зарадвахме. Но има едно НО.. Искат чрез изи пей по КИН да им преведем 195 лв. за да се преведе договора от английски на български. Да им напиша номера на банковата ми сметка за да ми преведът парите. Мирише ми на измама, за това пиша тук, ако случайно има някой който наистина е бил одобрен и е получил парите от тях, да пише..


На FB страницата на Фондация "Америка за България" е публикуван следният текст
Цитат на: America for Bulgaria
Във връзка със зачестила информация за отпускане на кредити от Фондация „Америка за България“, появяваща се на различни сайтове, официално ви уведомяваме, че информацията е невярна.
Фондация „Америка за България“ нe извършва кредитиране.
Подали сме сигнал до компетентните органи за разследване.
Виж целия пост
# 1
На ФБ страницата Фондация Америка за България е публикувала следния текст:
America for Bulgaria
Wednesday at 11:15 AM

Във връзка със зачестила информация за отпускане на кредити от Фондация „Америка за България“, появяваща се на различни сайтове, официално ви уведомяваме, че информацията е невярна. Фондация „Америка за България“ нe извършва кредитиране. Подали сме сигнал до компетентните органи за разследване.
Виж целия пост
# 2
Като умножиш 270,53 х 12 месеца х 20 години, получаваш 64927,72 лв... Тоест не само, че няма лихва, а и сумата е по-малка от дължимите 65 000 лв. Няма как да е вярно. А и толкова пари за превод на договор, абсурдно е. 10 лева на страница е цената за превод от английски, тоя договор трябва да е цяла повест.

Но милинка просто ги е разкрила, черно на бяло.
Виж целия пост
# 3
Не си давайте данните на подобни "кредитиращи фирми". Отидете в произволна банка за консултация.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия