Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Любовна магия

  • 7 193
  • 18
Здравейте, искам да питам дали има ефективна любовна магия... Ако знаете за някаква,пишете ми на лични,спешно е...
Виж целия пост
# 1
Какво разбираш под магия?
Нещо като фокус ли?
Виж целия пост
# 2
Ако някой не те обича и не те иска, няма нужда да му правиш магия. В кой век живеете, бе хора? Не мога да повярвам, че млади хора са склонни да се занимават с такива простотии.
Освен да навредиш на себе си и на семейството си, нищо друго нвма да постигнеш.
Всяка магия е енергийно вмешателство, което винаги бива наказвано.
Виж целия пост
# 3
Разбира се, че има любовна магия - любов се нарича.
Виж целия пост
# 4
Здравейте, искам да питам дали има ефективна любовна магия... Ако знаете за някаква,пишете ми на лични,спешно е...

Няма такава.
Виж целия пост
# 5
Как може,такива като вас  навреждат на нечие семейство.Знаете ли как действа тази магия?Какво значи любовна магия?Да отстраниш хората около мъжът ли?И да страда семейство деца.Това не е хубаво изобщо.Ако някой ви обича той сам ще дойде.
Виж целия пост
# 6
Аз искам да си върна моят мъж. Той няма семейство. Аз чакам от него дете
Виж целия пост
# 7
Чакате дете и в този момент той не е до теб? И ще си го връщаш? И то с магия?
Виж целия пост
# 8
Имаш нужда от психологическа подкрепа, както и от подкрепат на семейството. Чакаш детенце, не се забърквай в неща, които ще се върнат на него някой ден.
Виж целия пост
# 9
Дано скоро се съберете.Но мила госпожо дано не е с магия.Пожелавам ви успех и много здраво бебе както и вие да сте здрава.
Виж целия пост
# 10
Здравейте,

Днес ми се случи нещо доста странно. Докато пресаждах цвете, което ми беше подарил любимия, намерих два бели камъка и две миди  между цветето и пръста. (Той беше пресадил цветето преди да ми го подари). Дали става въпрос за магия, вид ритуал или просто огромна случайност?
Благодаря за отговорите,
Виж целия пост
# 11
"Аз искам да си върна моят мъж. Той няма семейство. Аз чакам от него дете " - Единствената собственност която имаш на тоя свят е душата и тялото ти...!
Виж целия пост
# 12
а можеш ли да отидеш до или около дома на твоя любим знаеш ли къде живее
Виж целия пост
# 13
"Аз искам да си върна моят мъж. Той няма семейство. Аз чакам от него дете " - Единствената собственност която имаш на тоя свят е душата и тялото ти...!

Никой няма абсолютно никаква собственост върху нищо.  Нито духа, нито душата, нито тялото е наше. Всичко е на Бога, от Бога и за Бога. Това, че той ни е позволил временно да го ползваме не означава, че е наше. " В изпълнението Волята на Бога е силата на човешката душа " - това е ключа към хармоничен, разумен живот, изпълнен със смисъл и доволство! 

Всяка една магия е вид вмешателство, което е вид причина, която после ще породи следствие, което е вид, урок, който някой ще трябва да плати. Дали човека лично или някой друг по-нататък в рода му, няма значение, въпроса е, че.ще трябва да се изплати. Много хора прибягват до ползването на магии особено за любов поради това, че искат да стане на всяка цена, това което искат.
Има много по-добър, мощен и ефективен метод, който всъщност е абсолютно безвреден и той е човек да установи връзка с Бога( Божествения дух, Първата причина, Вселенския разум, Безграничният, Аллах или както искате може да го наречете)  и чрез молитва да помоли Бог да се застъпи за него в тази ситуация и нещата да станат по най-добрия начин. Защото Сан Бог знае, кое наистина е добро и зло за всяка една душа. Ние си мислим много често, че правим добро на другите, но от там идва и поговорката - исках да ти изпиша вежди а взех, че ти извадих окото. И така чрез молитвата ние ще спазим първия закон - Искайте и ще ви се даде, търсете и ще намерите, хлопайте и ще ви се отвори. Така човек си проявява свободната воля и после Бог може да прави чудеса за него. Ако не поиска Бог не може да се намесва в свободната воля на никого. Именно и затова Бог не наказва никого а ние сами се наказваме с нашите избори о дела, защото после закона на кармата или закон за причината и следствието ни отговоря на нашата причина със следствие и тъй, като повечето хора не разбират закона смятат, че Бог ги наказва а това не е така.
Мога да препоръчвам да се провери мъжа дали той е енергийно чист, защото може това да е причината и някой вече да е повлиял на ситуацията по такъв. И така решението може да се окаже, че е по-просто, отколкото се очаква.
Виж целия пост
# 14
Такива работи не се правят, защото са гнусни. Всички останали теории могат да не се развиват чак толкова обстойно. Благодарим за което.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия