Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Лазерна, Фото или Електроепилация – 6

  • 40 632
  • 742

Анкета

Какъв процент от окосмяването ви в зоните, които третирате, изчезна завинаги, в резултат на перманентните методи за обезкосмяване?

Опции:

* Може да изберете максимум 5 опции.

# 30
1700 лв - цена на 1 пакет за посочените процедури. Изискват се поне 6, според зависи от зоната. Правилно ли разбрах?

Не, цената е за 5 процедури. На който му се струва ниска има опция да не предплаща и тогава е значително по-скъпо.
Виж целия пост
# 31
Kisses{P}, дори да изискват цялата сума да се предплати, което е ясно, че не е много OK за клиента, и да кажем, че поради тази причина е редно да има някаква отстъпка в сумата, пак цената е много, много ниска.
В студиото, в което ходя, цели крака са 380 лв. и то, само когато има промоция. А въпросният център, който посещавам, дори не предлага най-високите цени на пазара.
В посоченото от теб студио излиза, че за 340 лв. ти минават цялото тяло. newsm78 Не знам, странно ми е защо биха правили такава голяма, направо нереална отстъпка...
Виж целия пост
# 32
Да, цената според мен е нереално ниска, което ми говори и за качеството на услугата. Но пък всеки сам си избира и преценява в кое студио да си дава парите. Дано има ефект, а да не се получи накрая - дадох 1700 лв и нищо. Напоследък ми омръзна да обяснявам на познати, че лазерното обезкосмяване действа и то дава отлични резултати, но най-много зависи в кой център и с какъв лазер те обработват.
Успех!
Виж целия пост
# 33
Не споря. Тук имаше позитивно мнение за студиото, имам познати с процедури там, а аз съм с две на други зони. Лазерът е elysion pro и е от м. Януари. 1 процедура цели крака там са 390лв. Трябва ли да спорим? Не знам каква им е политиката по ценообразуването и не ме интересува, факт, че този пакет е евтин, цените по отделно са нормални.
Виж целия пост
# 34
Ами, дай направо да заключваме темата, щом обикновена дискусия се приема като "спор". Simple Smile

Нормално е да се коментират тези неща. Темата е за това - студиа, качество на предлаганата услуга, резултати, цени и т.н. Peace

Напоследък ми омръзна да обяснявам на познати, че лазерното обезкосмяване действа и то дава отлични резултати, но най-много зависи в кой център и с какъв лазер те обработват.
Подписвам се под това мнение!
Виж целия пост
# 35
Здравейте, аз правя фотоепилация на интим и половинки крака с IPL. Отнема доста време, но има ефект. На интим съм на 10-та процедура и окосмяването е намаляло с 60-70%. Краката са на 2ра процедура, но вече забелязвам петна. Може би защото е суха зона и ще се повлияе по-бързо.
Напоследък забелязвам, че са ми станали по-черни космите в областта на бакембардите. Мисля да ги тритирам с лазер. Има ли някой с опит в тази зона с лазер? Повлияват ли се бързо?
Виж целия пост
# 36
Би било добре да се уточнява какъв фототип сме , с какъв цвят косми / руси или черни / , с какъв лазер се обработва сега и след това на какъв период се повтаря , за да се добие повече информация .

Аз обмислям цели крака , ръце и интим Но съм Бяла с руси косми и не знам кой лазер ще ме повлияе . Засега гледам Elysion pro или Prime lase .
До момента краката и ръцете ги бръсна със самобръсначка / депилатоар , а интим - кола маска .

Относно интима - боли ли много ? А около устните / анус подлагате ли тези зони на епилация с лазер ?
Виж целия пост
# 37
Относно интима - боли ли много ?
Мен с Диоден лазер доста ме боли, но аз умея да стискам зъби. С Александритен - не мисля, че ще е толкова мъчително. Simple Smile

А около устните / анус подлагате ли тези зони на епилация с лазер ?
Да, винаги навсякъде са ме минавали. Понеже, обаче, не видях забележителен резултат от третирането на интимната зона, преустанових процедурите там. А и, честно казано, колкото повече годинки трупам, толкова по-малко държа да съм като гол охлюв "отдолу". Mr. Green
Виж целия пост
# 38
Мен с фотоепилацията ме боли малко интима и да - чистим всичко (вкл. и анус).
Аз пак да попитам - някои с отзив за лазер на бакенбарди?
Виж целия пост
# 39
Аз съм правила лазер на бакенбарди преди много години в Борекс. Доволна съм, но имам много процедури.
Виж целия пост
# 40
Аз пак да попитам - някои с отзив за лазер на бакенбарди?

Аз съм правила в тази зона, но нямах бакенбарди в смисъл на "мъх", а просто няколко по-дебели и черни косъмчета, които исках да премахна - изчезнаха след няколко процедури. Peace
Виж целия пост
# 41
Привет! Писала съм в предната тема, че ходя в Лазер център, на подмищници имам 11-12 процедури, но още има косми, които не се повлияват.
Правя и на шията, където имах не много косми, но вече след 5 процедури се увеличиха. Станаха много повече, макар че има изчезнали, растат нови. Четох, че може да има такъв ефект, но кога? Лазерът ли не е подходящ за мен или грешно третират зоната?!
Искам да пробвам в друго студио и теших Борекс, някой правил ли е прицедури по лицето там?
Виж целия пост
# 42
Искам да пробвам в друго студио и теших Борекс, някой правил ли е прицедури по лицето там?
Много хора са правили процедури там. Simple Smile Това, все пак, е едно от най-известните студиа в София.

Не е добре това, че са ти се появили повече косми, в следствие на лазерната епилация. Но не съм сигурна, че проблемът е в студиото или в апарата, с който са те работили. Може би е някаква реакция на тялото ти, в отговор на третирането с лазер. Друг вариант е просто генетично да си по-предразположена към окосмяване на нетипични за повечето жени места - аз самата съм горе-долу така. Изследвала ли си си хормоните някога?
Виж целия пост
# 43
В Борекс правих брадичка. Имах един дебел косъм и само него щракаха. Постепенно около него излязоха черни косми и зоната се увеличаваше. Сега си ги скубя с пинсета и се чудя какво да ги правя. Май ще почвам лазер на тях. Много ме е яд, че не го махнах с игла на времето този косъм, но не знаех, че може да стане по-лошо положението.
Виж целия пост
# 44
В никакъв случай не скубете космите по лицето с пинсета или епилатор! Така само ще увеличите броя им.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия