Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фермата 4 - Съединение - тема 3 (24.09. - 30.09.)

  • 31 842
  • 815
# 810
Аз пък мисля, че тепърва ще става интересно.

Гледайки малко напред, защото дуела вече мина....смятам, че тази седмица Нури ще се бие в дуела за фермер, защото тукашните ще са си взели поука. Също така смятам и че ще спечели....и понеже още миналата седмица без да знае следващите събития каза, че и следващата седмица дуела ще е женски то тогава очаквам Христина ратай и дуелист в последната седмица от разделението. Да видим....
А дано. Ако може и да си тръгне.  Praynig
Виж целия пост
# 811
Офф, слагайте тези чаршафи - цитати в цитати в цитати, поне в спойлер, мъка е от телефона да се чете.
Виж целия пост
# 812
Аз съм доволна от дуела от гледна точка, че и двете играха достойно и дадоха каквото можаха. Резултатът не ми хареса, но честито на Ваня! Нина спечели повече битки, Ваня имаше по-голям късмет, но наистина добре се познава и добре прецени опонента си и не сбърка в подредбата на точките.
Личеше си колко е емоционално за всичко щом даже Ивайло не се сдържа да помогне и на Нина, а пък емигрантите се надвикваха и само изнервяха положението.
Също мисля, че Нина ще предложи Нури за фермер, ще го изберат и той ще прати Христина в обора. Дано!
Виж целия пост
# 813
Казах ви, че Ваня ще седи за парите докрай. Казах и че ще бие на 4 и 5 та битка. Жалко. Нина ми беше симпатична. Идеална подредба на игрите обаче за Ваня.
Тая Ваня се оказа доста слабовата и схваната в ръцете. Видя се, че една кофа с царевица няма сила да орони. Нина направо я размаза в игрите, където се изискваше издържливост. Добре, че Ваня си беше нагласила повече точки в последните игри, където ръстът и даваше предимство и успя със сетни сили да си спаси кожата.
Виж целия пост
# 814
Нова тема
Виж целия пост
# 815
Така е, ама спечели.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия