Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Петна по дивани

  • 988
  • 5
Здравейте,скоро си купихме диван(за съжаление в описанието на дивана не пишеше какъв е вида на дамаската) ...и за съжаление вече имаме петно,и най-вероятно е от мокра кърпа,защото ми се е случвало при друга ситуация(на дреха).Пробвах с препарат Medix,но не се получи нищо ,направих така както пише в упътването.На снимката се вижда какъв е резултата!
Кажете ми как да го оправя ,ще съм много благодарна?!
Виж целия пост
# 1
Пробва ли с меджик гъба?

Има ги и на Сано.
Чисто дори само с вода. Почти всичко чисти.
Виж целия пост
# 2
Вземи си препарат за тапицерии от ЛИДЛ (3лв) пръсни на скришно място да си сигурна, че няма да развали материята. Ако всичко е наред напръскай целия диван, не само петното и действай според инструкциите. Пръскаш, търкаш с четка, оставяш да изсъхне и минаваш с прахосмукачката. Ако пръснеш само петното ще стане по-голямо петно, затова третирай цялата част от дивана.
Виж целия пост
# 3
Тук, във форума бях чела препоръки за този препарат.Само веднъж съм го ползвала, но отстрани успешно петно от дамаската на един стол.
Виж целия пост
# 4
http://www.bg-mamma.com/?topic=344897
Виж целия пост
# 5
Препарата от Лидл (пяната) НЕ работи. Мокри кърпи НЕ работят, меджик гъби също. Препарата на Астониш НЕ работи, препарат от ДМ за дамаски-също. Като цяло - професионално почистване от фирма, друго което да махне тия гадни петна не виждам (имам същите вкъщи от изливане на течности по дивана /дори вода/)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия