Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Открийте новите бебешки бисквити "Боровец"

  • 15 490
  • 280
От основаването си през 1998 г. до сега ние от "Ден и Нощ" ООД постоянно развиваме технологичната си база, като успешно внедряваме последните иновативни решения. Ние сме семейна компания, която произвежда любимите на малки и големи вафли и бисквити под марките „Боровец“, "Day&Night", “Yolli” и “Yuppie”, разработени според спецификата и изискванията на водещите световни пазари.

Продукцията отговаря на строгите европейски норми и изисквания за качество, като стоката се произвежда под контрола на системите "HACCP“, “ISO 9001:2008”, “ISO 22000:2005”, “FCCS 22000”, “Halal” и "Добрите производствени и хигиенни практики" в предприятието.
Постигането на съвършена технология на производство ни задължава да използваме само суровини с високо качество и гарантиран произход, без ГМО, без изкуствени подсладители и оцветители, което е от съществено значение за запазване на постоянното високо качество на продуктите ни.
От началото на 2004 г. компанията ни успешно реализира своята продукция на световните пазари. Освен в България нашите стоки са търсени и в Англия, Германия, Холандия, Белгия, Гърция, Испания, Кипър, Полша, Португалия, Румъния, Чехия, Италия, Турция, Ирак, Израел и др.

Опаковките на продуктите са разработени съвместно с едни от най-добрите български дизайнери, а прецизното отпечатване се осъществява от високотехнологични печатни бази в страната и чужбина. С това гарантираме съвременното европейско излъчване и дизайн, оприличаващ името на нашите продукти.Имаме удоволствието да Ви представим най-новия продукт в семейството на "Ден и Нощ" – бебешки бисквити "Боровец", обогатени с важни минерали и витамини (B1, B2 ,B3, B6, B12, D, калций и желязо) и произведени от внимателно подбрани съставки съобразно най-модерните принципи за пълноценно хранене.

Бебешките бисквити "Боровец" са:
• Съобразени за хранене на бебета след навършване на 6-месечна възраст.
• Подходящи и за по-големи деца.
• Вкусни и лесносмилаеми, бисквитите са обогатени с витамини и минерали, за да покрият специалните изисквания за растежа на Вашето здраво бебе.
• Хрупкави и лесноразтворими, те са идеални за дъвчене.

Натрошете малко бебешки бисквити "Боровец" в купа. Добавете мляко или преварена вода и разбъркайте добре. Така приготвена, сместа е подходяща за хранене както с лъжица, така и от бутилка. Когато Вашето дете е готово за самостоятелно хранене, можете да му давате бебешки бисквити "Боровец" директно от пакета. Формата на бисквитите е подходяща за лесно хващане от Вашето дете.

Бебешки бисквити "Боровец" се предлагат в две разновидности: мляко и бананВисокоолеиново слънчогледово олио: здравословно масло, приготвено от българско слънчогледово семе с високо съдържание на олеинова киселина – основната Омега-9 мастна киселина.

Без съдържание на трансмазнини и палмово масло

Високо съдържание на мононенаситени мастни киселини

С витамин Е

Без добавена сол

С нерафинирана кафява захар

Включете се в играта на "Ден и Нощ" и BG-Mamma!
Развихрете въображението си! Какво име бихте дали на малкото хипопотамче и талисман на бебешки бисквити “Боровец”? На 15.10. 2018 г. ще изтеглим 10 потребители, които ще спечелят по една от следните награди:
1 брой голям пакет продукти на фaбрика "Ден и Нощ"
4 броя по-малки пакета с продукти на фабрика "Ден и Нощ"
5 комплекта от двата вида бисквити


*Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК

Последвайте ни в Instagram и Facebook !
# 1
Хипо Blush
Виж целия пост
# 2
Бобо
Виж целия пост
# 3
Дрийми
Виж целия пост
# 4
Кико
Виж целия пост
# 5
Тами
Виж целия пост
# 6
Много ще му отива на това хипопотамче да се казва "Борко" от вафли "Боровец".
Виж целия пост
# 7
Тино
Виж целия пост
# 8
Бори
Виж целия пост
# 9
Любопитко
Виж целия пост
# 10
Доби
Виж целия пост
# 11
Бобо
Виж целия пост
# 12
Борко или Боци Simple Smile
Виж целия пост
# 13
Боропотам
Виж целия пост
# 14
Боко
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия