Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 7

  • 62 847
  • 532
Полезни съвети за организация и подредба в нашия дом

8 хитринки за по-подреден гардероб

Организация на дрешници и гардероби - минимални размери за висящи дрехи и др.Виж целия пост
# 1
Благодаря за темата.
Аз съм истинка Дева, нон стоп организирам нещата в къщи.Сега се чудя как да намеря някакво чекмедже и да го пъхна в половината от шкафа под мивката за да е по-лесно ваденето на тавите.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за темата.  И аз се боря с хаоса . В момента обмислям обувките къде да ги прибера.
Виж целия пост
# 3
Здравейте. Да имате идея  как да се добави едно чекмедже под една маса?
Виж целия пост
# 4
Не знам как, но бих си купила маса с чекмедже, много е удобно! Защо не ги произвеждат вече така?
Аз съм отскоро в ново жилище и още размествам като гламава и търся място на нещата. Най-големият ми проблем и тук се оказват тенджерите, тавите и тиганите.
Виж целия пост
# 5
Тавите са ми една в друга. Не ми пречи да се наведа, да извадя всичките, за да избера подходящия размер. Върху тях са тиганите.
Виж целия пост
# 6
Моите до една са различни - правоъгълни, кръгли, елипса даже имам и не влизат една в друга. Някой ден ще събера пари за комплект от точно три броя, но качествени и ще си реша проблема.
Виж целия пост
# 7
Вместо да се записвам, искам да попитам за кофите за прах за пране/кучешка храна и т.н. От този тип:

Удобни ли са за ползване и запазват ли наистина съдържанието сухо? Също така, дали има ли откъде да се купят измервателни канички за прах за пране, понеже в последната ми огромна кутия прах няма такава (или е някъде на дъното и не я откривам)?
Виж целия пост
# 8
Кръглите тави са ми една в друга, правоъгълните- също.
Виж целия пост
# 9
Запазват съдържанието сухо, да. Относно дозировката аз ползвах обикновено пластмасово канче, на което еднократно мерех нужния грамаж с кухненската везна и маркирах с маркер, защото някои прахове са по-обемни, а по-леки от другите, които са ситни като пясък.
Виж целия пост
# 10
Мерителна чашка можеше да се поръча, но най-добре питайте в темата за прахове
Виж целия пост
# 11
Тавите са ми една в друга в чекмеджето на печката (моята не е вградена).
Виж целия пост
# 12
Имам две тави с различен размер. Не смея да ги държа една в друга, за това малката е отдолу, голямата върху нея и реално не си търкат дъната Simple Smile Йените седят една в друга, за тях не ми пречи да си се драскат.

За масата с чекмеджета да се изкажа - неудобна ми е. Височината е стандартна, но идва ниско мястото за стола заради чекмеждето. А аз съм от хората, които обичат даси сядат на краката и заради глупавите чекмеджета не мога да си се чекна на стола. Да не говорим, че ако зависи от мен, ще ги държа празни и съм прибрала единствената покривка вътре.
Мерителна чашка за котешката храна ни бяха дали в ЗОО магазин - измериха ни нужното съдържание, отбелязаха ни го с перманентен маркер и чашката остана за нас. Ако имате познати с подобен магазин, едва ли биха ви отказали.
Виж целия пост
# 13
Благодаря за отговорите. Аз имам кухненска везна и наистина ще си отбележа на една чашка и ще ползвам само нея.
Кофички най-вероятно ще купя още днес, защото държа в един шкаф праховете и кучешката храна и все се притеснявам едното да не се вмирише на другото или да не стане някой друг гаф. На различни рафтове са, но за по-сигурно ще ги пресипвам в кофи.
Виж целия пост
# 14
Къде си държите йените и керамичните тави? Аз все не мога да им намеря място, скоро счупих една керамична поради липса на място, сложих я върху едни други. И то като се повтори  упражнението няколко пъти...
Fever Ray защо пресипваш прахта за пране и кучешките храни? На моите кучета храната си стои в кутиите и пликовете, в които са купени.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия