'Bir Umut Yeter' *Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги* тема 13

  • 23 504
  • 736
# 735


Виж целия пост
# 736
С Фахрие - старо предаване

Цвети, това Фефа Буракова ли е?? Е гати палачинката в лицето. Доста се е прекроиха, ако е тя. Ох , Бу, къде гледаш и ти...
Нади, тя е.
Ето малко инфо.
Aşk tutulması е сниман през 2008 година и разказва за живота на двама млади хора в съвременна Турция. Уур (Толгахан Сайъшман) е фанатичен фен на футболния отбор "Фенербахче" и търговец на лекарства. През деня е изключително спокоен и отговорен, но когато е на стадиона или пред телевизора, се променя напълно. Обсебен от идеята за победата на любимия си отбор, той непрекъснато сътворява талисмани и това го отличава от останалите фенове. Живее с майка си и по-малката си сестра и е подложен на семеен "тормоз", защото още не е женен. Пънар (Фахрийе Евджен) е млада жена, която също като него не е семейна и търпи критиките на своята майка. Една лека катастрофа събира двамата млади и низ от случайни срещи преобръщат съдбата им.

На български оригиналното заглавие на филма Aşk tutulması е преведено като "Мач за двама", макар че буквалния превод е друг - "Уловени от любовта". Но в това няма нищо странно - не винаги заглавията на чуждоезичните продукции се превеждат буквално, дори по-често заглавията се избират в контекста на филма. Така например на английски филмът е озаглавен "The Goal of My Life" ("Целта на живота ми").
В главните роли: Толгахан Сайъшман, Фахрийе Евджен, Мурат Айконоолу, Али Ерказан, Тим Сейфи и др.
Режисьор: Мурат Шекер
По време на снимките в пресата плъзва слух, че Толгахан най-после открива любовта, влюбвайки се във Фахрие.
И двамата опровергават слуха.

Скрит текст:И снимки от премиерата на филма в Турция

Лелеее, уплаших се. Ясно защо се е ремонтирала така. Ах, Бу,ах, къде е красивата и естествена Несли!!!???
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия