Като ви остане плънка за пълнени чушки....

  • 3 651
  • 23
# 15
Аз  го използвам за пълнени гъби, обикновено  по-големи, на фурна, става супер.
Или 3-4 пълнени домата понякога също, колкото за една бърза вечеря.

И аз. Peace
Виж целия пост
# 16
супер идеиики  ми дадохте
Слагам плънката в малък съд от йена глас, добаявм малко водичка до готовност на ориза и заливам с яйце, кисело мляко и малко брашно - запичам, преди да извадя от фурната настъргвам кашкавал / топено сиренце ( обикновено готвя в йена глас и тавичките ми са с размер, който позволява да пъхна във фурната и още един малък съд)
   а това много ми харесва
Виж целия пост
# 17
Замразявам във фризера до следващото готвене.
Така правя и с лозов лист, ако ми остане.
Виж целия пост
# 18
Правя си супа-топчета от нея  Laughing.
Виж целия пост
# 19
Зависи колко ми е отанало, но например с кисело зеле в тавичка, става мозък  eat
Виж целия пост
# 20
замръзявам я във фризера
или за лозови сърми я използвам
или за пълнени тиквички
Виж целия пост
# 21
Разпределям я в тавата, извън чушките.
И аз така правя Wink
Виж целия пост
# 22
..какво я правите?
Снощи за пореден път ми останаха  3-4 лъжици кайма с ориз - запържени, а нямах нито домат, нито тиквичка подръка, пък и тавата беше вече пълна с чушки. Та забърках плънката с три картофа и стана още една манджа. А някоя друга идейка да имате/за следващия път, когато няма да си пресметна дозата Simple Smile/?


ИЗЯЖДАМ Я smile3508

Плънката за пълнени чушки ми е любимото ядене, така че винаги се стремя да ми остане много (или пък да съм наблизо когато на някой му остане)
Виж целия пост
# 23
Правя си супа-топчета от нея  Laughing.
И аз така правя, защото не ми остават 3-4 лъжици смес, а повече. Peace PeaceДори я замразявам понякога. Но ако ми остане такова количество (3-4 лъжици) щях може би да я сложа в тавата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия