Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Загуба в 11 седмица

  • 4 285
  • 2
Здравейте мили момичета! Смятах че в този момент не искам да занимавам никого с това,което ми се случи,но имам нужда да споделя и да получа някой съвети и ще бъда безкрайно благодарна ако някой ми ги даде!
На 21.10 в 11 г.с. получих леко зацапване,прочетох доста мнения,че може би е нормално,но се притесних и отидох на лекар! За съжаление се оказа,че бебчето ми вече няма пулс,предложиха ми да ме приемат,но аз отказах! След около 4-5 часа получих обилно кървене и просто изхвърлих плода! Върнах се в болницата,приеха ме и констатираха,че плода е "изпаднал",и ми дадоха няколко таблетки за доизчистване. Днес ме прегледаха и казаха, че всичко се било изчистило идеално и нямало нужда от никакви манипулации и ме изписаха! Сега седя вкъщи,плача безутешно и нямам никаква идея как да се съвзема Sad Дали е необходимо да направя някакви изследвания, преди евентуално следващо забременяване, моля искрено за съвет! И извинете за дългия пост!
Виж целия пост
# 1
Като бременна жена с проблемна бременност искрено съжалявам за това ,което те е споходило. Като съвет не знам какво да ти кажа освен да си силна,което знам ,че сега не е утеха за теб. Аз изпитвам истински ужас да не се случи нещо с моето дете сега,защото често се случва да имам леко кървене и това ме плаши безкрайно. Бременна съм в 23г.с. И вече усещам как мърда бебчето и мисълта,че нещо ще й се случи ме побърква.
Виж целия пост
# 2
Много съжалявам за загубата ти, прегръдка от мен!
При спонтанен аборт е хубаво да си изследваш TSH-то, при една позната същото се е случило, оказало се високо TSH. Пожелавам ти скоро да забременееш отново и всичко да се развие по най-добрия начин!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия