Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 18

  • 41 556
  • 617
Тук обсъждаме както най-интересните, увлекателни и забавни реклами от телевизионния ефир, така и най-безсмислените, скучни и объркващи такива.
Ако сте открили наистина сполучливо направена реклама в интернет или неудачен опит за изява на начинаещ режисьор, тук е мястото да споделите и коментирате. Peace

Ето какво е тълкуването на самата дума:
РЕКЛАМА (от френски réclame от латинското reclamo, „извиквам“) е разпространявана във всякаква форма и с всякакви средства привлекателна информация относно физическо или юридическо лице, стока, идея или начинание, която е предназначена за определен кръг потребители и цели да предизвика, формира или поддържа интереса им към въпросните лица, стоки, идеи и начинания, така че те да могат да се реализират (да бъдат избрани, купени, посещавани, следвани и прочие).


Виж целия пост
# 1
Рекламата на Албени и мен започна да ме дразни, а преди сякаш не и обръщах внимание.

Ох, а тази селска пръчка  Диана от Париба, ни моА я търпЪ. Много ми е неприятна.

И емблематичния Карузо. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, Карузо.
Виж целия пост
# 2
Рекламата на бебешки пелени Pufies.
Имам предвид - бебчето почти голо, с къса лятна рокличка, а родителите облечени. Майката с дълъг панталон и дълъг ръкав, обувки... Знам, че целта е да се види бебешката пелена, но поне да бяха разсъблекли малко и "майката". Да са в унисон всички.
Виж целия пост
# 3
Карузо си е тъпа реклама,но самите Карузо са много вкусни!
Виж целия пост
# 4
Не знам дали не беше Айко или нещо от Икеа... Но бяха наложили главите на възрастни хора полуидиоти върху телата на бебета. Аз по-малоумна реклама не бях гледала.
Виж целия пост
# 5
Може и да е писано вече, но "Не гледай лятото през прозореца, вземи лопедиум" ми е много тъпа, с чичката на тоалетната чиния пред огромен прозорец до пода. Кефят ме рекламите на "Савекс" с кифлите от улица "Хармония" с онова прословутото "Може пък да му е сестра". Като цяло повечето реклами на перилни препарати са ми тъпи, също и на повечето бири.
Виж целия пост
# 6
За Лопедиум - това е сред най-тъпите реклами на всички времена...
Виж целия пост
# 7
Jumbo ring my bell - сериозно? много перверзна ми се стори.... А от толкова реклами за хапчета за простата почвам да се чудя дали и на мен не ми е пораснала една...
Виж целия пост
# 8
Карузото не успях да го гледам, само съм чувала за него Grin
На БНП Париба е по-отвратителна и от предишната.
Виж целия пост
# 9
Ау, наистина пуснали пак тая реклама с кихащия с пръските. Няма по- отвратителна реклама за мен напоследък
Виж целия пост
# 10
Влюбена съм в новата реклама за HUAWEI Mate 20 Pro Heart
Момчето от рекламата ми се струва известен?!
Виж целия пост
# 11
Само да кажа, че напоследък забелязвам, че направо трябва да те е страх ако се звънне на звънеца: или ще е Джъмбо, или ще са мишки, или ще е оня дето щял да одобри за кредит.. все със звънене на вратата са свързани
Виж целия пост
# 12
Дамаджана отвори се, тотална простотия
Виж целия пост
# 13
Не знам какво да кажа за рекламите сега , има много дразнещи разбира се , но попаднах на стари реклами и всички са просто ужасни. Ще оставя линк към реклама на Evterpa като пример.
https://m.youtube.com/watch?v=YXT5ayymcXk
Само като чуя това ,,Как е , аа?,, накрая и ми става лошо.
Виж целия пост
# 14
Пример за добра реклама-Bitburger

Дразнеща реклама-Калгон, накрая, когато се пее''Пералнята живее по-дълго с.....''
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия