Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Имате ли киселини?

  • 1 216
  • 10
Имате ли киселини? Аз съм в средата на бременността и от няколко дена имам киселини, което е странно, защото се появиха внезапно. До сега не бях имала. Не мога да разбера дали са от някаква храна, или от бременността. Вие имате ли? Как се справяте с тях?
Виж целия пост
# 1
Да, имах. Родих и приключиха. Борех ги с "Гавискон", чувала съм и за газирана вода, но не съм пробвала. Спях направо седнала, подпряна на 2-3 възглавници. Беше ужасно и постоянно мъчение, а киселините ... еб*си мамата най-меко казано.  И при мен беше изведнъж. Звънни на доктора и спокойно, минават!
Виж целия пост
# 2
Киселините са най-отвратителната част на бременността.. и аз имах ужасни, и аз с Гавискон ги борех, всичко минава като родиш.. но до края на бременността се засилват много, бих казала ужасно много... за съжаление ще трябва да изтърпиш, макар на моменти да е нетърпимо..
Виж целия пост
# 3
Оу. Имах кисекини и с двете бременности. С първата ги контролирах с газирана вода, прясно мляко и вода с лимон, а през втората бяха нетърпими - бианацид и талцид по предписание на АГ.
След раждането ще приклчи, стискай зъби!
Виж целия пост
# 4
Получават ми се от определени храни:
авокадо(не ям)
оцет в салатите(замених с лимон)
картофи,комбинирани със сирене(спрях тази комбинация)
определени витамини(и тях смених)
Виж целия пост
# 5
Имах киселини от началото до края на бременността. Спях полулегнала на 3 възлавници. Отвратително нещо. Всичко изчезна още в деня, в който родих.
Виж целия пост
# 6
Бях с ужасни киселини, особено последните три месеца. Талцид ме облекчаваше донякъде, помагаше ми и студено прясно мляко.
Виж целия пост
# 7
От както влязох в 9-тия месец имам почти всеки ден. Понякога се появяват докато спя, а понякога и просто след чаша вода. Тези, които са се появили от нищото не мога да преборя, но другите, които вероятно са от храни, ми помага ако ям кисело мляко или ябълка.
Виж целия пост
# 8
Да, с първата бременност ме мъчеха ужасно и сега пак започват с второто. От всичко ми излизат. Помага ми газираната вода-не знам колко литра съм изпила. И хлебна сода в краен случай- разтворена в чаша вода.
Виж целия пост
# 9
С първото много ми помагаше сладолед, но то беше лятно. Зелените ябълки в началото, после спряха да действат.

Сега чакам едно декемврийче и е голяма мъка. Сладолед избягвам, за да не дразня баткото, и просто търпя.

Пия често и по мъничко вода, храня се пак така, за да не пълня много стомаха. Спя наляво, също помага малко. Когато сядам или се накланям също притискам стомаха и избиват, затова често избирам да стоя права и клякам предимно от коленете.

Доста е досадно, но роди ли се бебчето, ще забравиш моментално за тях. Wink
Виж целия пост
# 10
Влизам след ден в 38г.с, до сега не съм имала проблем с киселините, ако имах киселини, бяха супер слаби и за съвсем кратко. Снощи обаче разбрах какво са тегави киселини, даже се разплаках. Пих хлебна сода с водичка и ми минаха.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия