Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Baby Dove: Да напишем заедно коледна приказка!

  • 13 796
  • 331
Празниците наближават и всеки дом е вече обладан от коледния дух. Кипят приготовления, всички украсяват. Мама развихря въображението си за най-апетитното празнично меню, а татко плахо поглежда към елхата, чиито играчки започват да оредяват под атаките на палавия бебчо. "Дали, ако я заковем на тавана, ще оцелее по-дълго?" – се чете в умисления му поглед. А малките палави очички го гледат с усмивка, докато ръчичките придърпват поредния гирлянд...
Позната ли ви е тази картинка? Ако имате бебче или малко дете вкъщи, то за вас със сигурност Коледа е по-специална, защото е изпълнена с още повече смях и емоции.

А знаете ли колко вълшебна ще бъде именно тази Коледа за вашето бебче? Да, тази! Защото тя ще бъде първата в живота му. За първи път многоцветните лампички ще заблестят пред любопитния му поглед, за първи път ще усети емоцията на близките си, отварящи своите подаръци. И дори да не разбира всичко, което се случва около него, за едно бебче усещането за празничност, радост и уют оставят траен отпечатък.

И именно защото искаме да сме част от това вълшебство, сме ви приготвили нещо различно и приказно.
Нека заедно създадем най-уютната, мила и магическа приказка за Коледа! Станете част от нея, подарете ни по капчица от своето празнично настроение и нека всички напишем историята на първата Коледа. Пригответе се да творите и прочетете по какъв начин ще се случи това.Довършете приказката на Baby Dove!
Тази година не само Коледата ще е различна. Различна е и играта, в която ви каним да се включите, за да създадем една истинска приказка заедно.
Нека всички развихрим въображението си и да дадем живот на една красива коледна история! Включете се във верижната игра до 16.12.2018 г., като дописвате по едно изречение от приказката. Първият престрашил се сред вас творец ще напише изречение към започнатия от нас текст, а всеки следващ ще добавя по едно ново изречение към историята, довършвайки написаното от предходния участник. Така малко по малко, изречение по изречение, ще създадем цял разказ, в който ще има частица от фантазията на всеки от вас. Всеки участник има право да дописва само по едно изречение.
Разбира се, трудът ви няма да остане невъзнаграден. Петнадесетима от всички включили се автори, изтеглени на случаен принцип, ще получат празнична музикална кутия Baby Dove – перфектен коледен подарък за всяко бебче, защото включва всичко необходимо в грижата за нежната кожа на мъниците.Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.
Виж целия пост
# 1
Вие сте! Нямаме търпение да се понесем на крилете на вашата фантазия и да научим как ще продължи нашата обща коледна приказка.

"Тази година Коледата щеше да е по-специална. Мама нямаше търпение да покаже на своето бебе всички свои любими неща, свързани с празника. Не я интересуваше дали хората мислят, че изкуствената елха е по-добра от естествената, не я интересуваше дали е изпълнила вековните традиции по конец, защото искаше да създаде собствени със своето семейство. Тя знаеше, че няма перфектни майки и Коледи, а само истински. Затова тя се зае да направи първата Коледа на своя мъник по своя собствен начин и..."

Виж целия пост
# 2
Вие сте! Нямаме търпение да се понесем на крилете на вашата фантазия и да научим как ще продължи нашата обща Тази година Коледата щеше да е по-специална. Мама нямаше търпение да покаже на своето бебе всички свои любими неща, свързани с празника. Не я интересуваше дали хората мислят, че изкуствената елха е по-добра от естествената, не я интересуваше дали е изпълнила вековните традиции по конец, защото искаше да създаде собствени със своето семейство. Тя знаеше, че няма перфектни майки и Коледи, а само истински. Затова тя се зае да направи първата Коледа на своя мъник по своя собствен начин и...

.... да я превърне в неговата незабравима първа Коледна приказка. Макар и то да не разбираше все още, какво се случва всичко в подготовката го удивяваше.
За първи път мъночето щеше да изживее магията и........
Виж целия пост
# 3
….да се зарадва на прекрасните празници. Мама купи нов връх за елхата, която щеше да краси празника - нова златна звезда.
Виж целия пост
# 4
...Взе на ръце бебчо и с помоща на тати заедно сложиха върха!
Виж целия пост
# 5
Извади елхата и миналогодишните коледни играчки от кашона.
Виж целия пост
# 6
....играчките бяха много шарени , красиви и изпълнени с прекрасни спомени от отминалите коледи ...
Виж целия пост
# 7
След като сложиха върха и миналогодишните играчки, Мама реши да направи коледни сладки, за да се понесе и във вездуха мириса на Коледа ...
Виж целия пост
# 8
.... подаръците бяха красиво опаковани и сложени под елхата.  И така духът на Коледа бе в домът.
Виж целия пост
# 9
С аромат на канела,портокалови корички и борови клонки,домът на мъничето се превърна в част от магията за Коледа,а навън сняг беше затрупал всичко и градът беше замръзнал,в очакване на празниците.
Виж целия пост
# 10
........ и да му покаже Коледната магия - приказна,топла и пленяваща!
Виж целия пост
# 11
Ароматът на коледните сладки, направени по стара семейна рецепта и цялата атмосфера я върнаха в топлите спомени от детството й...
Виж целия пост
# 12
Вечерта всички се подредиха около празничната трапеза, за да похапнат от вкусотиите на Мама. В този момент през вратата влезе...
Виж целия пост
# 13
Баба! Тя донесе вкусна домашна питка и огромен подарък за бебчо, който беше..
Виж целия пост
# 14
... опакован и завързан с голяма панделка. Какво ли бе това?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия