Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 44

  • 37 941
  • 729
# 720
Пакет ясла е в порядъка на 19-20 лв. С направление да спестиш най-много 5-6 лв, защото не се покрива всичко от ЗК. Според мен не си струва разкарването и чакането при ЛЛ.
Виж целия пост
# 721
излезли са местата за софийските ясли и градини.
тия малките никой ни ги иска, почти няма свободни места  Rolling Eyes

аз чакам училищата да почнат да обявяват, да видя къде са ни запратили тази година. че догодина ни чака първи клас.
има родители на деца от групата, които и тази година изпращат децата в първи клас, ама на мен сякаш ми се струва рано.
Виж целия пост
# 722
дааа, за яслите са малко местата.
чувствам се късметлийка, че малкия на втория жребий го приеха.
остава ми надеждата и да му хареса Simple Smile
за училище ми е рано, но отсега съм казала, че ще е с набора си. Племиницата на ММ я изпратиха с  година по-рано (февруари е родена). Детето се справи в 1 клас, но в 2клас  се изморяваше и учителката настояваше да се работи с нея в къщи допълнително. В час просто изключва и нито приема нито предава - пълен блокаж. Зависи и от дете, но при нея след суперлативите за добрия избор в 1клас, дойде тотален срив в 2клас.
Виж целия пост
# 723
Няма къде да избяга училището. 7 години е добра възраст за започване на училище. Не разбирам за къде е това бързане. И го казвам от гледна точка на тръгнала от 6-годишна възраст на училище.
Виж целия пост
# 724
И аз не го разбирам. Колкото и да поназнайват букви и цифри те още са си бебета на 6. Изморяват се лесно, не могат да се концентрират.  За всяко нещо си има време.
Виж целия пост
# 725
Съгласна съм с вас, при това от позицията на тръгнала от 6 години на училище, можеща да чете и пише, скучаеща в час, защото нещата, които учехме, отдавна ги знаех. Но освен интелектуално ниво, детето има и физическо, и емоционално-социално - дори и само заради тях, е важно да си върви с връстниците.
Виж целия пост
# 726
Нашият първокласник започна да "опипва границите" докъде може да стигне с непослушаниетооо... И както тръгнахме с "най-кроткото" и "най-спокойно" дете в началото, така сега госпожата казва: "промяна на 180градуса". Имахме много сериозни разговори в петък и събота с него. Пускаме и за пръв път в действие наказанията. Да видим дали и какви резултати ще има тази седмица.
Виж целия пост
# 727
ние сме постоянно в период на опипвване на границите
"Наказанието" се изразява чрез думи, за сега хваща декиш Simple Smile Не искаш да сменяме памперса - добре, но няма разходка Simple Smile След н-пъти повтаряне, че няма разходка , памперса ми го носи и сме мирни като го сменяме. 
Виж целия пост
# 728
Малчо нон-стоп опитва докъде са границите. Даже в събота ни каза, че приберем ли се щял да прави бели 🤐. Искаше да продължаваме с разходката и сред като се стъмни.

При мен обаче, в работен план кашата е голяма, сега останах и без шеф, т.е.вече имаме назначен управител, но нещата вървят зле и ще трябва да търся нова работа. Това ще се окаже и сложна задача, защото само ме питат - колко ми е голямо детето.

Да не говорим, че ми изтича и срокът от една година да ползваме заповедта към фонда, а финансово въобще не можем да стигнем до изследванията и т.н.
Виж целия пост
# 729
Пуснала съм нова тема! Имам питане, моля за съдействие Heart Eyes
https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1103662.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия