Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Юлчета 2018- тема 3

  • 48 207
  • 734
Пускам просто тема, за да не ни заключат. Предната заглавна е съсипана и няма смисъл, да я копирам. А някоя я беше направила цветна и шарена, с линкове за захранване и консултации, но явно се е загубила някъде.

Профилактични прегледи за деца по НЗОК

Имунизационен календар

Приятно писане! И здрави дечица!
Виж целия пост
# 1
Аз съсипах предната начална страница , защото я правих през телефона си и нещо копи пейста ми не стана Grinning
Виж целия пост
# 2
Няма никакво значение, продължаваме напред!

А иначе не се копира, а се прави като цитат Simple Smile за в бъдеще да си знаеш Simple Smile

И за да не е само спам- кога се включваха сокове, след 10 месеца ли беше? Или след 6? Всичко съм забравила от баткото
Виж целия пост
# 3
Не мога да казвам кои лаборатории не са особенно коректни( все пак съм на трудов договор,за да няма сблъсък на интереси), но който иска мога на лични да пиша за тези които са най добри в микробиологията. Рутинните изследвания са еднакви при всички.
Сокове ,Йори който когато реши, някои още от 3 4 месец ги мятат. Аз не съм им фен и доста късно ще предложа сок, даже след 2 годинка. Дъщеря ми опита сок чак на 4 годинки. Предпочитам плодове в нормалното им състояние и сезон. А иначе само вода.
Виж целия пост
# 4
Боже, дате ми съвет кво да правя с тая вода - моето чаве изобщо не я признава. С лъжичка пък плюе та се къса. Пробвах с чайове - ефектът е същия, а знам, че като е на АМ детето трябва да давам вода, ма мойто нИ ще твърдо. Успявам да "изплакна" устата с 2-3 глътчици като леко притискам самия биберон и му пръсва в човчицата. Друг начин не намирам. И със спринцовка ефектът е подобен.
Иначе другата седмица сме на консултация да видим как е дръпнал след като минахме на АМ и захранване.
Оказа се, че с кърменето не са били хич добре нещата, но за мен. Събудих се една нощ, докато бях в родния си град с 39 градуса Т и 3 хубави бучки ( за 1 седмица 3 пъти така). 4 пъти подред в рамнките на 10 дни ми правиха изследвания и се оказа, че пролактинът при мен или е мн нисък или блъсва някакво брутално количество - оттам и бучките. Дадоха ми хапче за спиране, но не се наложи, защото тя почти си спря след много упорито цедене от моя страна и надежда, че евентуално мога да продължа. Некво ми беше криво 2 дни, все едно някой е умрял, ама като гледам на Явор как не му пука... кото е.
Виж целия пост
# 5
Запис
Виж целия пост
# 6
Запис
Виж целия пост
# 7
Луси, гуш, не го мисли повече. Гледай напред и не се обвинявай.
Аз си взех електрическа помпа и съм я използвала не повече от пет пъти. Добре, че планирам още деца. Много исках да се цедя и да замразявам, ама 200 контейнера за месец два няма как да докарам. Искрено ме изморява кърменето вече. Беше хубаво първите месеци. Сега се дърпа заради зъби, любопитства и е една безмилостно жестока борба.
Пет месеца щастие днес  Heart Eyes
Виж целия пост
# 8
Благодаря, Амфибия, аз си го изстрадах и ми мина, сега продължаваме напред. Детето обича да си хапва пюрета и това е. Направих си екселска таблица със захранването и съм мн доволна. Професионално изкривяване, явно.
Виж целия пост
# 9
Боже, дате ми съвет кво да правя с тая вода - моето чаве изобщо не я признава. С лъжичка пък плюе та се къса. Пробвах с чайове - ефектът е същия, а знам, че като е на АМ детето трябва да давам вода, ма мойто нИ ще твърдо. Успявам да "изплакна" устата с 2-3 глътчици като леко притискам самия биберон и му пръсва в човчицата. Друг начин не намирам. И със спринцовка ефектът е подобен.
Според някои източници и бебетата на АМ нямали нужда от вода, но дори според тези, според които има, се препоръчва предлагане на вода и бебето да прецени дали да я пие. Така че ако бебето не иска, няма какво да се притесняваш, значи просто в момента няма нужда от нея.
Виж целия пост
# 10
Луси и нашия откакто захладня пие много малко вода точно колкото съвсем леко да си изплакне устата. А лятото си пийваше доста повече..та може би наистина нямат нужда от повече вода и затова не искат Hug
Виж целия пост
# 11
Благодаря Ви за отговорите. Лятото пийваше повече - да, нищо че се кърмихме, просто докато бяхме навън в жегите е правил по 10ина гълтока Grinning
Иначе може ли да споделите режимите ( ако имате ) на бебетата. Че моето чаве заспива вечер към 23 и спи що годе до 7. Въпреки, че се случва и малко по-рано и късно да станат нещата.
Виж целия пост
# 12
Няма режим и е пълен хаос. Има някакви последователности, но ме е страх да ги споделям, че всичко отива по дяволите. Снощи до 4, днес още не е заспала. Спа като трябваше да я къпем и си пропусна къпането. Мрънка и увива ужасно. Стиска зърното и не ме пуска. По 5-6 опита правя докато се отскубна. Откачам. А мъжът ми е взел едно малина шардоне и не мога и не мога да му се насладя. Еми тежи ми на ръце. Обиколя апартамента няколко десетки пъти и едвам стана на другия ден от кръст. Обичам и дългите разходки и пак съм като пребита. Нищо не е способно да ме освежи покрай тая инсомния.
Виж целия пост
# 13
Нашия в 90% от случаите до 21:30ч е заспал и спи до към 9 сутринта,с няколко събуодания за хапване разбира се Grinning Има няколко пробуждания и мрънкане като види че не съм в стаята,но като отида при него пак заспива.Мине ли 23ч и вече и бомба дя падне няма да я чуе .Grinning
През деня му падат батериите на 2-3ч.и прави по половин или 1ч сън.Последното му спане преди нощното е от към 17:30-18:00ч до най късно 19:00-19:30 .. ако се успи го будя , защото иначе няма заспиване после Grinning
Разбира се това е обобщено, и имаме  отклонения в различните дни..
Виж целия пост
# 14
Има бутон за следене, не е нужно да се записвате 😘
Каката пишкаше в гърнето като е трябвало да давам материал за изследване - сега ще видя как ще сме
Завидя ми някой, че бебка заспива рано и сама и вече не е така 😜 Малки са, за да кажа,, че има режим. Към 19:30 ляга, но до 22-23 често се буди и приревава. После вече лягам и аз и си я взимам и си е спокойна до сутринта и само хапва 2-3-4ри пъти. Различно.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия