Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на училище за първи клас през учебната 2019/2020 Варна

  • 30 177
  • 355
Здравейте,
Мисля че е време да започнем тази тема за прием на бъдещите първолаци в училищата от гр.Варна. За съжаление не можем да наречем темата избор на училище, тъй като с въведенето райониране на училищата в града много деца реално нямат право на избор и адресът им спада към едно единствено училище, но можем да се фокусираме поне върху избор на педагог на нашите деца за следващите 4 години. Аз лично се интересувам кои ще бъдат класните ръководители на децата, които ще започнат първи клас в ОУ “Захари Стоянов” и съответно отзиви за тях. В тази връзка намерих темата от преди 4 години, в която родители са обсъждали училищата и педагозите. Ще я пусна като линк тук, ако някой има желание да я разгледа.

http://m.bg-mamma.com/?topic=812948

Успех на всички и се надявам на повече мнения и полезна информация!
Виж целия пост
# 1
Запис Simple Smile Мен ме интересуват учителите, които поемат първолаци в Добри Чинтулов.
Виж целия пост
# 2
Здравейте, аз се интерисувам от учителите, които ще поемат първи клас в "Найден Геров"
Виж целия пост
# 3
Малко информация, която получих от отзивчи родители от по-стари теми.
Учителите, които ще поемат първи клас в ОУ “ Захари Стоянов” са :
Марийка Колева
Димка Попова
Катя Кирилова
Ели Атанасова

Друга полезна за мен информация беше, че миналата година, въпреки т.нар. райониране са приемали деца без уседналост в адреса.
Виж целия пост
# 4
Това за районирането ме вълнува, защото ние по район сме в Чинтулов, но аз искам повече Антон Страшимиров. Квартални училища са и не вярвам да има толкоз голям наплив както за уж елитните.
Виж целия пост
# 5
Поразрових се из сайтовете на някой варненски училища. В някой от тях има обявен приемът за първи клас за учебната 2018/2019 с приети кандидатите по райони. Има училища ( и то в центъра на града), които са приемали деца от район 4, за училището, т.е. извън района. Вероятно зависи от това, колко деца живеят в района и колко са свободните бройки за първи клас в училищата, защото има квартали, населени предимно с млади хора и такива, с по-възрастни.
Виж целия пост
# 6
Привет, привет! И аз се интересувам от учителките в Найден Геров Simple Smile Ще съм благодарна ако някой да сподели впечатления.
Виж целия пост
# 7
Погледнахте ли в старата тема? Там имаше доста изписано за Найден Геров, все пак е едно от много предпочитаните училища.
Виж целия пост
# 8
Здравейте, аз се интересувам от учителите в Черноризец Храбър, защото по адрес се падаме там, знаете ли кои ще поемат първи клас през 2019 и кои от тях са заинтересовани за децата, за да се насочим към тях?
Виж целия пост
# 9
Погледнете в старата тема от 2015. Там ги има учителите, които с поели 1ви клас в Черноризец Храбър преди 4 години. Вероятността да са същите е голяма, освен ако някой не се е пенсионирал. За отзиви не съм гледала, защото не ми е в района.
Виж целия пост
# 10
Записвам се да следя, не мога да бъда полезна с информация.
Виж целия пост
# 11
Здравейте!  И ние имаме първокласник тази година.  По район ни се води Никола Вапцаров, но не намирам абсолютно никакви мнения за него.  Не живеем във Варна и се очаква лятото да се преместим там,  така че точки за адресна регистрация няма да имаме.  Не съм сигурна как става подаването на заявление, но ако става ще пиша и Антон Страшимиров. Доколкото съм запозната и двете училища са със занималня до 4ти клас.
Виж целия пост
# 12
Това е линк към приемът от миналата година в Антон Страшимиров

https://oustrashimirov.bg/wp-content/uploads/2018/06/ОУ-Антон-Страшимиров-.html

Струва ми се, че няма да имате проблеми с приемът в това училище тази учебна година, въпреки че нямате уседналост на адреса, щом миналата година са приемали деца извън района на училището.

Виж целия пост
# 13
Заявленията се подават онлайн или на място в училището, за което се кандидатства. Миналата година месец май беше кандидатстването, Мисля, че и тази година ще е тогава.
Виж целия пост
# 14
Здравейте! Поздравления за темата! Мен ме вълнуват учителите в ОУ Г.С.Раковски и ОУ Св.Св.Кирил и Методий.
Ще съм благодарна ако някой сподели мнение.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия