Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Избор на училище за първи клас през учебната 2019/2020 Варна

  • 21 649
  • 319
# 315
Да, и при нас беше така. Ама нали се сещаш, че тая мисъл е хрумнала не само на теб и логично за най-желаната учителка има най-голям наплив. В нашия случай над 50 желаещи от общо 75. Очевидно няма как да огрее всички. Който нямаше връзки отиде в другия клас, но както казах вече не съжалявам. Класната се оказа страхотна, просто нова в училището и за нея нямаше никакви отзиви.
Виж целия пост
# 316
Аз лично бих ви посъветвала да потърсите мнения за конкретни преподаватели, които ще поемат бъдещите първокласници и на тази база да си подредите желанията. В начален курс най - важен е преподавателя. Ако улучите на добър, в което и да е училище, ще си спестите много нерви след това. А иначе в следващия випуск преподаватели на Раковски аз имам много добри впечатления от един от поемащите. Успех!
Да за учителя това е безпорно вярно , че е най-важен и затова събирам инфо за Захари и евентуално за Найден Геров за учители .А  с тази електронна система за кандидатстване не знам как става , освен при записване в училището което са ви приели там да пишете , че искате при конкретен учител.

Доколкота разрах сега учителите в Захари на 4 клас са
1 -Недка Узунова
2-Бистра Димитрова
3-Живка Каравелска
4-Милка Атанасова
5-Нина Колева
предполагам , че и те догодина ще поемат 1 клас.Ако някой мама има впечатления за тях да сподели.
Виж целия пост
# 317
при записване в училището което са ви приели там да пишете , че искате при конкретен учител.
Да, при записването избираш профил, свободноизбираеми дисциплини и т.н., т.е. индиректно може да посочиш желан учител.
Виж целия пост
# 318
В "Захари" тази година можеше да се напише учител на заявлението. За мое учудване дъщеря ми се класира за учителката, която бях посочила, но в крайна сметка избрах друга. Учителката с най-много желаещи сложиха на полудневния клас и така по естествен път отсяха наплива.
Виж целия пост
# 319
Нямам си идея кои учители ще поемат първи клас в Климент догодина, още по- малко отзиви кой е желан и кой нежелан. Освен да се оставим на течението, където ни завлече. Не знаех и, че ще избираме предмети.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия