Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Клишетата за различните марки автомобили

  • 2 104
  • 12
"Бях чела/чувала "п**тка, мачка и борче - не", както и нищо френско - Опел измислили ръждата. Това са клишета, но не знам дали са верни.
Късмета ми беше японец, по - скоро японка."

Това го писах преди малко в една от другите теми и се замислих дали е вярно.

Клишетата понякога са верни, но не винаги.

Вие кое клише сте чули и считате, че е вярно/ не вярно?


Надявам се темата да остане миролюбива!
Виж целия пост
# 1
Опел имаха ръжда на модели от ... 1980-90.
За съжаление, клишето, че френските се чупят лесно и поправят трудно, е вярно. Естествено, пак за стари коли 98-2008 примерно.
Виж целия пост
# 2
Чувала съм, че най-добрата кола е служебната. Сигурно е вярно, защото всички го потвърждават и нито един досега не го е отрекъл.  Laughing
Виж целия пост
# 3
Хубава кола ама форд Grinning
Виж целия пост
# 4
Един съсед казваше, че почва ли с Ф колата, не става - фиат, форд и френските. Познайте какви коли има - два ситроена и е едно пежо Simple Smile.
Колите, които съм карала аз и те са в тоя кюп. Първата беше фиат, а сегашната рено. Та, отивам веднъж при един познат майстор и го гледам, че лежи под един лекотоварен форд. Питам го какво ще каже за фордовете, а той: "Ааа, много са хубави, знаеш ли колко работа имам покрай тях."
А за френските коли, клишето, че лесно се чупят и трудно се правят е по-скоро вярно. Както казва един познат инженер, франсетата имат много странни инженерни решения по колите.
На мойта каляска, за да й сменя въздушния филтър, трябва да махна един куп други чаркове, за да се добера до него. Крушките на левия фар се сменят през една дупка в калника (над гумата) и трябва да си гинеколог, за да успееш. Акумулаторът се сваля трудно - пречат един куп кабели да си отвиеш гайките на клемите. Но пък иначе ми е удобна, кара се лесно, изглежда добре.
Виж целия пост
# 5
"Коза и Форд умират внезапно "-много вярно ,за съжаление го изпитахме лично и то не с коза Yum
Виж целия пост
# 6
Женска кола..))
Виж целия пост
# 7
Ами смешно ми става като се отвори вратата на някое Чинкоеченто или Микра или А класа и оттам се изцеди двуметров мъж.
Виж целия пост
# 8
Това с микрата и двуметровия съм го гледала и аз. Брат ми трябваше да тества една такава количка, та собственичката да знае какво да каже на майстора да оправя. И те ти два метра (буквално) мъж кара микра. На шофьорското място не знам колко място има, ама и аз не съм ниска пък си се побрах съвсем прилично на пасажерското място Simple Smile.
Виж целия пост
# 9
Аз карам Мини.. И смятам, че е много секси, когато от там излеза мъж..Wink
И виждам много - и това ме радва..)
Виж целия пост
# 10
Купи си Фиат, да те е яд Joy
Виж целия пост
# 11
Купи си Фиат, да те е яд Joy

А нашият пък го опроверга. Още ми е жал за него
Виж целия пост
# 12
"Бмв-тата не се карат зимата" след като две години ММ закъсва със сравнително не особено старо немско возило, само с това го бъзикам.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия