Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Октомврийски бебета 2018

  • 41 724
  • 758
Октомврийски бебета 2018 г.
Виж целия пост
# 1
Присъединявам се. Не съм много активна, но влизам от време нс време ДС хвърлям по едно око и да си “сверявам часовника”

Предстои ни консултация след празниците. Вчера нашето момче стана на 3 месеца(всъщност е септемврийче) Спи по цяла нощ-вечер от 12 сутрин до 8-9ч, нагодихме го според нас. Сам си отказа яденето, като в началото паузата беше 6ч. На адаптирано мляко е.
Вашите дечица по колко ядат на 3м? Аз се водя по кутията на млякото и му правя по 200мл
Иначе гука, на моменти е много приказлив. Открил си е ръцете и непрекъснато са в устата му. Онзи ден се смя с глас, ама направо се заливаше. С баща му бяхме смаяни
Виж целия пост
# 2
Колко хубаво звучи да хапва по 200 мл.
Моята със зор яде 120 мл. и то не на всяко хранене ги изяжда. Тръгва много лакома и изведнъж спира, все едно се изморява и край не иска повече. Пробвах всякакви видове шишета не е от тях, зачудила съм се дали да не сменям млякото, тя е от болницата е още на Hipp. Незнам какво да я правя вече, дайте съвет?
Извън млякото, купихте ли подаръци на бебчовците? Мен от вчера на никакъв ред ме удари коледен дух, имам още два дни да се развихря с подаръците.
Вие как ще прекарате празничните дни, ще има ли пътуващи бебчовци?
Виж целия пост
# 3
Записвам се и аз в новата тема. Malinka и ние ядем по 120 мл още на хранене. Тя би яла и повече може би, но нашата педиатърка каза, че такава била схемата - на 1 месец 110мл, на 2 месеца 120мл, на 3 месеца 140 мл и т.н. Може би всеки момент обаче ще кача дозата на 130мл., защото ми се струва, че огладнява по-бързо. Аз общо взето се водя от детето като вземам предвид и съветите на педиатърката, а и важното е, че наддаваме добре. Първият месец качихме 1кг и вторият 1 кг. И ние сме на Хип и си го харесва и няма никакви проблеми с него. Ако си качва добре детето, мисля, че нямате проблем.
Виж целия пост
# 4
И нашата педиарърка ни даде тази схема, но аз се притеснявам, че не на всяко ядене ги изяжда тези 120мл., но явно на нея си й стигат, защото качва добре, първият месец качи 1 кг., вторият 1.100 кг. Не ми се сменя млякото и на мен, защото не е имала проблеми с него.
Виж целия пост
# 5
Аз кърмя и не съм наясно с милилитрите на АМ, но според мен, ако бебето не иска повече, не е нужно да се правят опити да му ае дава повече само, защото някой е казал еди-какви си милилитри.. все пак всяко бебче е различно и с различен стомах. Ако си наддават както трябва и не се дерат от рев, значи всичко е наред Simple Smile)) весели празници!
Виж целия пост
# 6
За темата Flowers Hibiscus
Иначе дребен хапва по 150мл., само вечер преди сън 180. Пробвах го на 180 ама връщаше на моменти и то доста след хранене, та явно си беше много за стомахчето му. Ще го пробвам пак по някое време, ама предвид че е спокоен 150 си му стигат.
Ние до сега делихме ваксините, за да следим за реакции. Слава Богу нямаше такива. От другия месец ще ги бием заедно да не се моткаме по лекари всяка седмица. Той много геройски ги понася, даже на петвалентната пропусна да ревне.
Режимът също сам си го направи. Много рано спря да яде в 12 и от месец не се буди и в 3. Пу, пу Grinning
Виж целия пост
# 7
От сутринта съм се видяла в чудо яде само по 30-40 мл на хранене и край, идея си нямам на какво се дължи....
Виж целия пост
# 8
А как се държи? Реве ли? Спи ли? Докато яде заспива и ти спираш да я храниш ли или повръща?
Виж целия пост
# 9
Спокойна е, не мрънка, докато се храним спира да суче и с езика си върти биберона в устата, изобщо не дава признаци на глад, играе си, усмихва се, но храна не приема.
Виж целия пост
# 10
и ние сме така в момента когато и давам биберона да суче започва един рев докато я приеме... Изпива 50мл после  има нуждата да се оригва... Но втория път пак се мъча да я залъгвам Simple Smile добре, че баткото е вкъщи и го карам да тича на кръг и ако успеем да пием 100мл на хранене съм щастлива, въпреки че знам че са малко за почти 3месечно дете... Храня я на 2-2и половина часа.. Ще се опитам да и увлича дозата и страх ме е съвсем да не намрази шишето .. Роди се 2900(изписана 2760)....1-ви м качи 1кг, втори по същият начин но сега не вярвам да е качила кг с това ядене... На ръст общо за 2м е с +5см... След празниците сме на преглед и ние... Надявам се да е период и да отмине иначе ще трябва рано да я захранвам
Виж целия пост
# 11
Моя малък поспалан яде през деня на 3часа по 120мл като последното му хранене е в 21ч и след това сутрин в 7ч.
Виж целия пост
# 12
Е не издържах, отидох до аптеката и взех Лактана, все си мислех, че не го иска тоя Хип вече, е само като й го доближих щеше да ме засмуче и мен, а една минута преди това не искаше да подуши Хипа, изяде 140 мл. , невиждано за нас, олекна ми малко, дано и на следващото хранене да хапне така....
Виж целия пост
# 13
Ние сме на 2 месеца и ядем по 120гр. Мисля, че му стига, защото издържа дълго, 4,понякога и 5 часа.
Виж целия пост
# 14
Мами, от кои памперси сте доволни? Нещо премиума не ни издържа на акането, почти всеки ден пропуска?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия