Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Играят ли децата ви Fortnite?

  • 9 676
  • 25
Синът ми скоро ще навърши 14 години. Непрекъснато играе тази игра. Това много ме притеснява. Не учи. Всичките му приятели и съученици също. Вашите тинейджъри играят ли? Как се справяте с тази мания?
Виж целия пост
# 1
И моят син играе, както и всичките му приятели. Сега през ваканцията е повече, но в учебно време има стриктни ограничения по 1 час вечер и знае, че няма мърдане Imp
Виж целия пост
# 2
А какво значение има коя е играта? Зависи вие как го възпитавате, те забавленията и игрите дебнат отвсякъде, ако не е Fortnite, ще е друго.
Виж целия пост
# 3
Играе
Известно време беше наказан, по описаните от теб причини. Сега е малко по добре. Няма значение играта, това е мода. Преди беше Майнкрафт, сега тази. Утре ще е друга.
Виж целия пост
# 4
Мен пък започва да ме притеснява гледането на японски анимации. Във всяка свободна минута. Игрите вече не я влекат толкова.
Виж целия пост
# 5
Синът ми ще става на 15 и никакви игри не играе. Знае я играха, но пак не проявява интерес.
Игра към 4 клас подобни, но нещо рязко му омръзна. 
Виж целия пост
# 6
И двете момичета я играха( на 8 и 13), бързо им омръзна. Мен повече ме притеснява кисненето в ютуб.
Виж целия пост
# 7
Големият не но малкото е зарибено заедно с половината квартал. Не се втелявам по въпроса. Учи, излиза когато времето позволява... Как ще си прекарва свободното време е негов проблем. Важното е да си е свършил задълженията. Ако пък ли не..... специалист съм по бързо прибиране на компютри  Mr. Green

Аз пък чета всяка свободна минута и прекарвам толкова време четейки, колкото и те по компютрите, но никой не гледа на това като някаква странна мания.

Погледнете от хубавата страна на нещата. На игрите със стратегии също развиват някакви умения. Големият играе с чужденци и вече отлично псува на английски  ooooh!. Финната моторика - равни нямат на себе си по бързо натискане на 100 клавиша в секунда. Стратегическо и незнамкакво си мислене - ако утрепя тоя, после ще спечеля едикакво си а след това ... Овладяване на емоциите - "я си викнал още един път, я  съм ти hit
И още разни умения но не съм ги открила още  Joy

Виж целия пост
# 8
Играе. Не ми е приятно да прекалява и постоянно сме в дебати, за да го ограничавам.
Но наистина съм учудена, че започна да използва спокойно английски с друи потребители. Вярно, че речникът му не е особено богат, но пък до миналата година се срамуваше да си купи сам дори един сладолед в чужбина, само защото трябваше да го каже на английски.
Виж целия пост
# 9
Моето играе само с приятели, не прекалява, така че това не ме притеснява.
Притеснява ме постоянното гледане на клипчета. Някак сякаш ако го оставя без тубата ще умре от скука.
Виж целия пост
# 10
Дъщеря ми играеше постоянно на компютъра и не пишеше домашни,но поради тази причина в момента има график,който тя спазва-1 час е на компютъра и забелязвам,че доста се промени Simple Smile
Виж целия пост
# 11
Моят син също играе Fortnite, но комбинира с Counter-Strike 1.6 и не мога да го отлепя от компютъра. Постоянно се хвали колко "каски" удря и вече ми лази по нервите, но е доста щастлив, което мен също ме прави щастлива.
Виж целия пост
# 12
В рамките на няколко дни за втори път ни разбиват паролата на АБВ-то и ни сменят имейла за Плейстейшъна и акаунта в Епик геймс.Пак трябва да пиша мейли...Бъкел английски не знам...Полудявам с този Гугъл транслейт.Всеки месец купуваме някакви герои или нещо си там за този Фортнайт.Лошо ми става като знам колко пари сме наляли от както го играем.Вие правите ли покупки в играта.Минимум 40лв на месец даваме.Стигали сме до 130лв.И това е всеки месец.При вас как е?
Виж целия пост
# 13
Сделката ни е  до 20 лв  на сезон. Сам си го плаща със събраните. Не давам по-вече.
Виж целия пост
# 14
За съжаление тези компютърни игри деградират децата. Влизат и "гледат светове" визуализирани им от някой друг. Трудно е да се подтикне дете да чете книги и замо да визуализира и да гради картини при наличието на толкова много филми и игри, където всичко идва наготово. Би било чудесно ако някак си самоизчезнат тези ракови обществени образувания, плод на странни тълкувания на технологичния прогрес.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия