Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Майчин дом Варна - тема 11

  • 17 489
  • 273

Заповядайте в темата, с която се надявам да сме полезни на много бъдещи и настоящи майки, на жени, които имат нужда от здравна помощ или просто, за да благодарим за професионализма и отзивчивостта на докторите в "Майчин дом"! Нека всеки, който има въпроси ги зададе тук, а тези, които имат преки наблюдения ще помагат!
Майчин дом-Варна
1 тема
2 тема
3 тема
4 тема
5 тема
6 тема
7 тема
8 тема
9 тема
Тема 10
Виж целия пост
# 1
Здравейте момичета! Благодаря за новата тема ! Ще следя с интерес надявам се живот и здраве там да родя Wink
Виж целия пост
# 2
Честита Нова Година, момичета! Живот и здраве, февруари ми предстои раждане в МД.
Виж целия пост
# 3
Здравейте мамчета, бях писала по-назад за препоръка за педиатър - е вече си харесах, но се оказа, че не води детската консултация, та питанката ми е тази консултация личния лекар достатъчно компетентен ли е да я води той, трябва ли всеки месец въпреки това да взимам направление за педиатъра, малко се обърках вече.
Виж целия пост
# 4
Здравейте момичета! 😊
Мисля да се запиша на ЖК при Анна Атанасова. Разбрах, че е по-дръпната, но стига да си разбира от работата няма значение. Интересува ме тя ли прави феталната морфология? Как протича нормално раждане при нея? Мога ли да реша по време на раждането искам ли упойка или трябва предварително? Дава ли болнични или е проблем?
Виж целия пост
# 5
Ileanna, аз се следих и раждах при нея миналата пролет. Писала съм в предната тема за раждането ми.Имах усложнения и въпреки препоръките за секцио на няколко от другите лекари на смяна, успях да родя нормално именно благодарение на Атанасова. За упойка не сме се разбирали предварително, по време на раждането си поисках и нямаше проблем. Доволна съм от проследяването и на самата бременност и не съм ходила другаде на фетална. Болнични не съм ползвала, тъй като работих до 45 дена преди термин, но не мисля че ще имаш проблеми с това, а и тях мисля че ги движи акушерката - Рени. Ако имаш други въпроси - питай Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Harmonie, много благодаря за изчерпателния отговор. Не се сещам друго в момента. Ще си запазя час при нея за другата седмица.
Виж целия пост
# 7
Аз се следя при Капка Атанасова и още в началото Рени ми каза, че тя може да ми издаде само 45-я болничен, а ако ми се наложи други мога да си вземам от други доктори. За щастие не ми се е налагало и след седмица ще ми издаде 45-я.
Виж целия пост
# 8
Здравейте,родих при Боян Георгиев преди време.Не съм се следила обаче при него,а започнах да ходя на прегледи в 7ми месец.Изключително доволна съм...искам да попитам само информативно,момичетата които са се следили при него от самото начало....дава ли лесно болнични,говоря за тези които са месец за месец?Със Снежи ли работеше той или се бъркам?
Виж целия пост
# 9
Здравейте,родих при Боян Георгиев преди време.Не съм се следила обаче при него,а започнах да ходя на прегледи в 7ми месец.Изключително доволна съм...искам да попитам само информативно,момичетата които са се следили при него от самото начало....дава ли лесно болнични,говоря за тези които са месец за месец?Със Снежи ли работеше той или се бъркам?
Аз съм от самото начало при него. Работи с Рени. На мен Рени ми каза, че може само 45-дневния да ми издаде. Как родихте при него?
Виж целия пост
# 10
Родих преди 2 месеца второто си дете  в Майчин дом/ и първото там ми е родено/, следих се там и на ЖК и двата пъти.
За болничните - аз бях при д-р Яков и акушерката Снежи.Никакъв проблем не съм имала с болничните, около 20-та седмица излязох в болнични и си ги застъпих с 45 дневния.Всеки месец си ги получавах на регистратурата, като предварително се обаждах да напомня като ми изтича.
Много странно за Рени, че не дава...По принцип тях не ги бърка да ви ги пуснат.Аз бях забравила как е, питах Яков, той ми каза, че с тези неща се занимава акушерката.Имаше доста картони за болнични винаги при Снежи.
Виж целия пост
# 11
Здравейте мами, аз ще раждам живот и здраве този месец, та се колебая между Окр. и МД, та имам 2 въпроса, има ли различно отношение ако си си водил консултации на друго място, а раждането бъде в МД с избор на лекар, и второ ( за мен мн важно): изписването ( когато наистина няма усложнения и нещо което да го отлага) осъществява ли се на деня, на който трябва да бъде( тоест не се бави умишлено) . Благодаря предварително. Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Карина, аз първия път не се следих в МД и започнах да ходя при доктора, който бях избрала около 7-я месец. Отношението беше прекрасно. След това от грижите за мен и бебето от нищо не мога да се оплача. Изписването ми беше в събота, не е имало никакъви проблеми и не са го бавили.
Виж целия пост
# 13
Анета -родих при Б.Георгиев секцио,защото на бебчо в 6 тия месец на бременността откриха екстрасистоли на сърчицето.Слава Богу всичко е наред и се изчистват с времето.
Както писах по -горе също не съм се следила в МД,а започнах да ходя там в края на 7 ми месец.Разлика в отношението не видях....

На мен ми се наложи да взема само 1 месец болничен преди 45дневния,но все пак....
Как се процедира в такъв случай щом както виждам не винаги дават Снежи/Рени?Едва ли някой друг страничен лекар ще се наеме....
Виж целия пост
# 14
Ако състоянието Ви е такова, че трябва да си ползвате болничен за определен период, едва ли някой доктор ще откаже да ви бъде издаден- в случая Снежи или Рени административно ги издават.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия