Лидл 123 - 01/2019

  • 158 886
  • 2 235
# 720
Едно време багетите ги печахме за 20 мин, но не си спомням градусите. Става дума за фурни специално за хлебни изделия в магазин. И нямаше екстрите за пръскане с вода. Слагаха се замразени без да се размразяват.
Сухия шампоан как се използва?
Виж целия пост
# 721
Така е, багетата трябва да се напръска с вода по време на печене. Вместо това обаче, може да се сложи купичка с вода на дъното на фурната.
А ако си купите изпечени, опаковайте ги добре с фолио за свежо съхранение и после с найлонов плик. На следващия ден ще са меки. Хлябът става твърд, защото му се изпарява водата. Когато е опакован, това не се случва.
Виж целия пост
# 722
Сухият шампоан е като пудра - впръсква се в корените на косата, втрива се, изчаква се малко и след това се изчетква косата с гребен от този прах. Абсорбира нечистотиите от косата. Спешна помощ е - за ситуации, в които не може да се ползва стандартния начин на измиване (болнични условия, палатки, някаква извънредна ситуация и т.н.).

Не знам как е със замразените багети, но моята хлебопекарна е с приставка за багети, нищо не ги пръска при печене, стават идеални. Позастарял хляб се прави чисто нов, прясно изпечен, като се намокри обилно с вода и се вкара във фурната до придобиване на нормална влажност. Пробвала съм, направо е като магия. 🤫
Виж целия пост
# 723
Хубави са си франзелите от Лидъл. И аз ги слагам в найлон, ако имам повече количество. Малките земелки, освен, че стават твърди, и за 3 дни мухлясват (това е  добре, заначи не са съвсем изкуствени).
Виж целия пост
# 724
Здравейте,може ли да ми кажете къде да погледна брошура,актуална за Германия?
Виж целия пост
# 725
Гугъл знае всичко Wink
Виж целия пост
# 726
newsm10
Виж целия пост
# 727
Момичетa, преди достa време в еднa от aзиaтските седмици си бях купилa aзиaтско олио с чесън и джинджифил, дaли не беше сусaмово олио с чесън и джинджифил или в олиото имaше и сусaмово не помня точно, но беше стрaхотно, в мaлки бутилчетa. Тa питaнето ми е дaли сте го виждaли нaпоследък и дaли ще го имa в предстоящaтa aзиaтскa седмицa. Или пък, aко някоя от вaс случaйно зърне тaковa или подобно, дa помоля дa дaде знaк.
Виж целия пост
# 728
Lucky, хубавият хляб мухлясва по-бавно. Според моите наблюдения и това, което съм чела.
Виж целия пост
# 729
Не видях олио в сегашното зареждане, но може и да дойде по-късно или при вас да го заредят.
Виж целия пост
# 730
Мернах шиацу възглавницата за 50лв... стори ми се че главите имат пружиниращ ефект при натиск.
Понеже старата се скапа за месец (с каишите) - си търся нова. Дали са добри?

ПП: В Лидл пускали ли са микроскоп (оптичен)?
Виж целия пост
# 731
Мернах шиацу възглавницата за 50лв... стори ми се че главите имат пружиниращ ефект при натиск.
Понеже старата се скапа за месец (с каишите) - си търся нова. Дали са добри?
Аз съм много доволна. Моята е стара, не и се сваля калъфа за пране (аз си направих калъф). Защо не върнеш другата щом не работи само след месец?
Виж целия пост
# 732
Мернах шиацу възглавницата за 50лв... стори ми се че главите имат пружиниращ ефект при натиск.

Кога ще има такива възглавници (търся си точно такава, за гръб, не за врат),  не видях в новата брошура? Или са били в предходна седмица?
Виж целия пост
# 733
Lucky, хубавият хляб мухлясва по-бавно. Според моите наблюдения и това, което съм чела.
Точно! Той съхне, става твърд, но не мухлясва, а се получава мухъл защото съдържа повече  вода от необходимото, а от друга страна водата вдига грамажа,  трик на производител.
Виж целия пост
# 734
     Благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия