Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски спомен жив...

  • 2 730
  • 23
# 15
Детството го свързвам основно с песента „Илюзия“ на Георги Христов. Heart Любима ми е и до днес, вече близо 25 години.
Имахме я записана на касета и я превъртах постоянно, докато един ден касетофонът не я съсипа... Confused Много ми беше гадно тогава. След години я открих в интернет, а сега мога да си я слушам постоянно и навсякъде. Имам я на лаптопа, на флашка, на телефона... Най-хубавата песен е за мен! Heart Ако някой ден се омъжа, ми се иска на нея да ми е първият сватбен танц. Heart EyesДруга песен, която имахме на касета и също много харесвам:И още една, която май по телевизията видях за пръв път:Вероятно има и други, но тези са ми в ТОП 3, когато стане дума за песни, които ми напомнят за детството.

Джуд, бащата на дъщеря ми е върл фен на рока, но покрай мен е чувал някоя и друга песен от попфолка и е казвал, че е хубава. Но и самият попфолк вече не е какъвто е бил през 90-те, така че според мен е нормално някои песни да допадат на хора, които принципно не слушат този стил.
По другия въпрос - не мисля, че има значение с каква музика си „закърмен“. Аз слушам наистина всякаква, според настроението ми. Във всеки стил има и хубави, и лоши песни. Затова не се влияя от стила, а от самата песен. Ако тя ми допадне, другото няма никакво значение. Съвсем сама съм си формирала вкуса, около мен повечето хора слушат по един-два стила и нищо друго извън тях.
Виж целия пост
# 16
Благодаря много и на всички, които отговориха и на моите чуденки. Аз просто откривам, че нещо, което съм обикнала в ранна детска възраст - филм, герой, песен... просто няма изтриване. Каквото ще да е то.
Виж целия пост
# 17
Какче,спешъли фор ю!


А на Прошка и събора на майчиното ми село,винаги се слушаше и тази песен..Виж целия пост
# 18

Благодаря, ама не съм чак толкова древна. За Робертино Лорети само съм слушала от родителите си, не присъстваше в моето детство.  Laughing
Моята „героиня“ вече я споменах – Анита Хегерланд.  Simple Smile
Виж целия пост
# 19
Аз съм израснала с Beatles и ABBA.
И това:Айде поздрав:

Виж целия пост
# 20

Благодаря, ама не съм чак толкова древна. За Робертино Лорети само съм слушала от родителите си, не присъстваше в моето детство.  Laughing
Моята „героиня“ вече я споменах – Анита Хегерланд.  Simple Smile

Начи съм по-древна от теб.. hahaha hahaha
Виж целия пост
# 21
Страхотна тема!
Една от любимите ми песни в по-късното детство беше тази.

Виж целия пост
# 22
Припомних си бурните тинейджърски години...
 
Песента се казва "Безсъние" ,и се изпълнява от Чочо Владовски,а е записана от Тангра, в края на '80-те,след като той напуска групата.
Виж целия пост
# 23
Капките ме върнаха в детството.
Големите в махалата слушаха Deep Purple съответно бяхме Пърпъл махала Mr. Green
https://m.youtube.com/watch?v=wZuW3YvHHLU
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия