Кой какво сервира снощи.... кой какво ще готви днес?

  • 27 502
  • 564
# 510
Снощи вечеряхме навън.
Днес мисля постен гювеч.
Виж целия пост
# 511
Вчера: миш-маш
Днес: постен гювеч
Виж целия пост
# 512
Снощи пиле с ориз на фурна, пикантна салата от извара, десерт-мюсли тортата на Сладка Хапка.Тази вечер същото, защото винаги готвя като за цял отбор Embarassed
Виж целия пост
# 513
Днес ще правя крокодила, но не във вид на крокодил, а във вид на калцоне.
Виж целия пост
# 514
снощи -шопска салата и пържени яйца
днес -печена скумрия със сос от бяло вино, чесън и подправки
утре-чушки с яйца и сирене и печени тиквички
Виж целия пост
# 515
В тази жега

BLOODY MARY SOUP, ако остане до довечера се добавя водка и се изпива   Joy

Виж целия пост
# 516
тази вечер леко и диетично
патладжани на грил със сос от  домати и чесън
Рулца от брезаола със зеленчуци
Брускети с домати, риган и чесън
Плодов сладолед
кокосов орех
натурален шоколад
 Grinning
Виж целия пост
# 517
sonita това с шоколада и сладоледа диетично  Simple Smile
Виж целия пост
# 518
sonita това с шоколада и сладоледа диетично  Simple Smile

според мъж ми-много диетично  Laughing

 ... не готви аморе, ще ядем пресни неща, все пак лято е... ай това следва после, пресни лакомства от хладилника, шоколад и кремчета, сладолед от фризера, после- що не отслабвал, амиии ........... ахахха  Laughing
Виж целия пост
# 519
Моля някой да ми помогне. Търся от известно време рецептата с патладжани на скара, ама не я намирам. Виждам, че някои от вас са ги правили!
Виж целия пост
# 520
За днес пилешка кавърма и негърче, за утре мисля зеле с телешко.
Виж целия пост
# 521
Моля някой да ми помогне. Търся от известно време рецептата с патладжани на скара, ама не я намирам. Виждам, че някои от вас са ги правили!

 Аз ги правя така: нарязвам патладжаните на  тънки / не много/ филийки и ги оставям за няколко минути в купа с вода да си пуснат черното. Оставям ги на дървена дъска да се отцедят. След това ги мятам на грил-тигана да се пекат, като ги обръщам от двете страни. Нареждам в една от онези кутии за съхранение на храни в хладилник. След всеки пласт готови патладжани слагам нарязан на ситно чесън, сол, оцет, олио, магданоз или риган. Обикновено чесъна не го консумираме / тъй като е доста като количеството, което слагам/, но той помага за добрия вкус и по-доброто консервиране на грилираните патладжани в хладилника. Обикновено поемат много / както всички зеленчуци на грил/, по-добре е да се гарнират като са вече изстинали. Съхранение в хладилник до 3-4 дни без проблем  Peace
Виж целия пост
# 522
Снощи- патладжани по пармски.Днес свинско задушено на фурна със зеленчуци!  Peace
Виж целия пост
# 523
Снощи пилешки хапки със сос от сметана, копър, кисело мляко и горчица. Днес пържени тиквички със заливка от зехтин и чесън и в добавка биренки.
Виж целия пост
# 524
Голямо готвене днес: солен пай; салата от зелен фасул и пресни домати; бърза гръцка мусака; супа с леща и бамя по индийски.
Утре съм в по4ивка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия