Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Софтуерен Университет (СофтУни)

  • 16 660
  • 42
Здравейте! Какво мислите за Софтуерния университет в София, някой карал ли е курсове там(онлайн или на място)?
Не намерих такава тема тук в форума, извинявам се, ако има. Надявам се да се получи една интересна тема с комуникация между хора с опит и хора, които имат желание да учат нови и нови неща!
Благодаря! 😊
Виж целия пост
# 1
Добри отзиви съм чувала от познати, но нямам преки наблюдения.
Виж целия пост
# 2
На една приятелка синът учи там. Няма статут на ВУЗ, не дава висше образование. Иначе казват, че обучението е много добро.
Виж целия пост
# 3
Аз също съм чувала добри отзиви..и ако искаш можеш да научиш нещо. Но дали работодателите одобряват и оценяват изобщо труда на тези, които са карали тези видове курсове там, понеже не са много евтини, но ако има реализация си заслужават, мисля. Казвам курсове, понеже и аз знам, че няма статут на ВУЗ. Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Понеже се нарича университет, затова реших да уточня. Синът на приятелката ми не го е завършил още, остава му един изпит, но работи в някаква международна компания и е добре платен. Казва, че на другите места се учат и безсмислени неща, а тук всичко е строго специализирано. Преди учеше в университет подобна специалност, та може да сравни.
Виж целия пост
# 5
Здравейте!
Понеже видях, че СофтУни пускат безплатен курс от който се интересувам, бих искала да попитам дали всичко при тях е коректно? На пръв поглед нещата изглеждат добре. Предполагам, че това е курс, който да те запали да запишеш цялата програма. Бих искала да попитам и как са часовете при тях, когато се обучаваш, като присъстваш на място.
Виж целия пост
# 6
Препоръчвам Софтуни. Изкарах един курс при тях миналата година, а тази се записах на още един за създаване на уеб-сайтове.  Карам ги дистанционно. Няма разлика с материала за он-лайн и присъствената форма - системата им работи в реално време и всъщност вместо да си на лекцията в сградата на Софтуни, гледаш монитора Simple Smile. Все пак мисля, че е добре ако можете да присъствате на място, заради контактите, които можете да създадете.
Виж целия пост
# 7
Само искам да вметна тук, че основната програма на СофтУни е доста интензивна и не е подходяща за начинаещи, които работят и имат семейства.
Виж целия пост
# 8
За безплатния курс няма какво да не е коректно. Виждала съм и други безплатни курсове при тях. Какво може да не е коректно в един безплатен курс?
Според мен го правят, за да може всеки да си прецени дали е за него това обучение.
Виж целия пост
# 9
Безплатните им курсове са Ок, но са много базисни, колкото да придобиеш представа за какво става въпрос. Ако искаш обаче сертификат - ще трябва да се явиш на изпит, който е платен.
Виж целия пост
# 10
Какво да кажа за SoftUni...
Перачница, монетизираща балона, заформил се от аутсорс компаниите в България.
Уцелили нишата, тенденциите в точния момент.
Програмист няма да станеш с едно курсче и сертификатче. Хората учат години още от тийн възраст.
Виж целия пост
# 11
FragranceFanatic, сигурно ще Ви изненадам, но е добре да знаете, че повечето хора в България учат български още от люлката. А ако отидете в НОИ, ще видите на колко неграмотни хора отпускат пенсии.
Така че на тези, които учат от тийн възраст и не научават - проблемът им е в задклавиатурното устройство.

Малко са признатите курсове, къдтето се обучават програмисти от нула до професионалисти. И СофтУни е едно от тях. Пренебрежителното Ви отношение дали не се дължи на киселото грозде?
Виж целия пост
# 12
А подходящо ли е за студенти?
Виж целия пост
# 13
Ако си съвсем начинаещ и си студент, ще ти е много трудно, защото обучението е много интензивно.
Виж целия пост
# 14
Синът ми, който в момента е 12-ти клас почти завършва пълния курс за С# Web Developer. Започна когато беше 10-ти клас. Натоварено е, но ако си подредиш програмата се успява. Той учи дистанционно, защото не сме от София, и в събота и неделя преминава през взетото през седмицата, после ходи до София само за изпитите. Бих могла да кажа, че знае много неща, даже помага на учителите си.
А СофтУни вече са сертифицирани и издават удостоверения и от МОН, само че на сега започващите обучението си при тях.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия