Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детегледачка

  • 2 178
  • 3
Здравейте, не мижах да пусна тема в "Родители, отглеждащи децата си сами", затова я пускам тук и предварително се извинявам. Въпросът ми е, има ли право на детегледачка детето ми, което края на този месец става на годинка, а на мен ми се налага да започна работа март? Яслата е вторият ми избор, но ми се струва малък, за да го пращам. Ще имам решение за развод началото на другия месец. Една позната каза, че от социалните мога да си намеря детегледачка, но първо искам да попитам тук, за да не изглеждам тъпо там с въпроса си. Благодаря предварително
Виж целия пост
# 1
А тук, като е анонимно, не ни бърка как изглежда.
Има програми за асистенти, но за бебегледачки не са ми известни да има.
Виж целия пост
# 2
Програмата за детегледачки мисля има прозорец за регистрация през есента, обаче ако не е вече спряна. Късмет обаче с намирането на детегледачка - не, социалните няма да ти намерят човек, че и за без пари.
Виж целия пост
# 3
Ако става дума за Родители в заетост: много е важно да кандидатствате преди да се върнете на работа и детето да не е записано на ясла.
Опиха за подам документи за малкия си син, но се оаза, че след като съм се върнала на работа, нямам нужда от детегледачка по програмата. Изискването е да имаш осигурена работа или да започнеш такава до 4 месеца, след одобрение.
Идете до Агенция по заетостта и питайте.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия