Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да намеря БМ само по три имена и град

  • 9 099
  • 22
Как да намеря БМ само по-три имена и град?От много време удрям на камък.
Виж целия пост
# 1
ЕГН нямаш ли?
Виж целия пост
# 2
Не нямам.
Виж целия пост
# 3
Опитай във ФБ група "Търсим се", евентуално ако и тя те търси. Но това са едни поне 20 години, вероятно се е омъжила и е взела името на съпруга си. Може да се е преместила, дори в чужбина да е. Няма да е лесно, подготви се психически и че може да не успееш.
Виж целия пост
# 4
Опитвам всякак си,но за сега няма резултат с тези оскъдни данни.А повече данни незнам откъде да намеря
Виж целия пост
# 5
Ако имаш познат полицай, който знае какво да направи. Аз така преди години открих своята БМ.
Успех
Виж целия пост
# 6
Може би някаква връзка в служба ГРАО в града, в който е родена. Успех.
Виж целия пост
# 7
В процес на търсене съм в момента и на полицай и на човек от грао,но за сега нямам такива.Интересно ми е без точна дата и година дали ще я намерят?
Виж целия пост
# 8
В ГРАО би трябвало да имат ЕГН поне. Все пак раждането ти е било записано, съответно и родителите. Вероятно знаеш, но преди 1990г момичетата, които са имали намерение да оставят детето за осиновяване са отивали да родят в друг град.
Виж целия пост
# 9
Там е работата,че стигнах до първичния си акт за раждане и там ,като инфо за майката имаше три имена и местожителство на майката.Няма ни дата на раждане,нито година на раждане,дори паспортни данни нямаше,което е странно.Другото странно в случая е че първичния акт не беше консервиран,а си беше редовен.Нали би трябвало поне в графа ,,бележки" да има препратка към сегашния ми акт.
Виж целия пост
# 10
Ти нямаш ли втори акт за раждане? С имената на осиновителите ти?
Виж целия пост
# 11
Имам си.
Виж целия пост
# 12
Няма нужда да има препратки. Има дело в което всичко е написано. Би трябвало като си намерил първият акт за раждане да си видял и преписа от делото. Там има вписани задължително адресите и ЕГН-тата. Ако можеш пак изискай отваряне на досиетоти в съда.

Втори вариант: Попитай някой познат полицай да влезне в база данни и като въведе имената всичко ще излезне до пето коляно.
Виж целия пост
# 13
При мен така стоят нещата:   Преди близо година си отворих делото,но единственият запазен документ е решението, нищо друго не е запазено.Така,че  знаех само моите имена и тези на БМ.
Ходих в агенц.по-вписване в три града да търся прословутата декларация за съгласие за осиновяване.Там където имаше запазени архиви не намерих нищо.Търсих и регистри на ражданията за съответния период.,които все още не са предадени на държ.архив.В последствие ми се предостави шанс да стигна до първичния си акт за раждане и  там намерих известните ми имена мои и на БМ ,както и местожителството и към момента на раждане
Виж целия пост
# 14
Да не е била непълнолетна?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия