Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дали съм бременна

  • 5 588
  • 76
Здравейте на всички,искам да се допитам до всички и ще съм Ви много благодарна за Вашето съдействие. На 30 години съм,без никакви заболявания, нямам проблеми със забременяването,мц ми е супер точен....та така...  Проблема ми е такъв,че на 9.12.2018 ми дойде, този месец не ми е идвало. Никога не ми е закъснявало, може да ми изпревари с 2,3 дни, но закъснения не съм имала.След липса на мц 10 дни си направих тест и втората черта беше бледа.На др ден отидох при гинеколога ми,прегледа ме подробно на виденовата и каза,че бременност няма.Вярвам му на 100% следял е и двете ми бременности, и двете ми деца са се раждали при него. Изписа ми Дуфастон за 5 дни по 3 и каза,че от тях трябва да ми дойде, до седмица.Днес е 4 ден откакто ги спрях и мц няма. Само едно ллеко зацапване,розово-кърваво.Кръста ме боли ужасно много ,усещам лека тежест долу ниско като придърпване,гърдите също ме болят, иначе не чувствам нищо друго,нито ми и е лошо,нито ми се гади,никакви симптоми за бременност.Ако съм бременна, това е нежелана бременност,страх ме е да направя аборт,страх ме е от самия кюртаж и съм много притеснена. Доколкото чета тук дуфастона не подпомага за ранен аборт или ако има някой който е абортирал след приема му или приема на др хапче?
Виж целия пост
# 1
Дуфастон задържа бремеността , не я премахва, това е абсурдно. Предписва се за задържане. Просто направете още един тест или пуснете кръвни изследвания.
 П.С темата ви е в грешен подфорум
Виж целия пост
# 2
Да,знам,но съм нова и не знам къде трябваше да пусна запитването 😶
Виж целия пост
# 3
Посетете отново лекар, може да се касае за извънматочна бременост. Дори да няма бременост трябва да се установи, защо нямате Ц.
Виж целия пост
# 4
Дали е възможно да не се вижда все още и да е рано, но док каза от това закъснение от 9.12 няма как да не го види би трябвало да му извади очите,както се казва. Не знам вече какво да мисля..във Вторник съм при него да видим тогава..😏😑
Виж целия пост
# 5
Пуснете кръвен тест.
Виж целия пост
# 6
Не е задължително причината за липса или закъснение на Ц. да е бременност. Независимо от доверието в гинеколога Ви потърсете и друго мнение, разбира се след кръвния тест за който Ви посъветваха момичетата преди мен. Възможно е от стрес, хормонални нарушения, смяна на климат (ако сте пътували скоро), както писах - причини много.
Виж целия пост
# 7
Моля ви искам още отговори на жени минали през това и запознати с нещата. Забавяне, зацапване но въпреки това да им е дошъл мц. Да включа и това ,че днес  цял ден ме тресе и умирам от студ, боли ме целия корем,кръста..незнам дали това има значение,но да кажа 😑😃
Виж целия пост
# 8
Втората черта се получава само от секретиране на ЧХГ.
А той секретира в два случая- първия при бременост и втория не е хич приятен.
Виж целия пост
# 9
Споделете моля ви се, претръпнах вече..искам да не съм бременна, каквото и да е друго все мисля,че ще го приема по добре
Виж целия пост
# 10
Пусни кръвен. Това казваме всички. Ако е положителен и е над 1000 ожеда се види вече сак в матката.
Виж целия пост
# 11
Страх ме е, имам някаква надежда тука още 2,3 дена,после няма връщане назад 😐 кажете за втората черта, ако не е бременност ,какво може да е, извън маточна бременност ли или ???
Виж целия пост
# 12
Ми ако толкова държиш да знаеш, високо ЧХГ без бременност е признак за рак, така че не мисля, че го предпочиташ.
Отиди си пусни два кръвни теста през 48 часа и после ще го мислиш. Държиш се детински...като мине повече време проблемът няма да се промени или реши сам. Какво друго очакваш да каже някой?
Виж целия пост
# 13
Защо не направиш кръвен? Страха не решава нищо. Щом не искаш бременност я махаш. Какво толкова.
Виж целия пост
# 14
Абсолютно подкрепям мнението, че се държиш детински. Става въпрос за здравето ти. С подобни болки (дано не) е възможна извънматочна бременост. Не разбирам какво отлагаш, ако си бременна - то не е грип,  просто да се изпари, освен да си навлечеш повече неприятности, друго не правиш!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия