Паниран кашкавал

  • 107 373
  • 35
# 15
Продават специална готова панировка за кашкавал, пиле и т.н...
Някой дали я е пробвал? Става ли?
Виж целия пост
# 16
Лелями работеше в един ресторант и съм я виждала , че първо го мокреше добре под струята на чешмата със студена вода.
Овалва в брашно , яйце , галета , яйце , галета и пуска във врящото олио да порозовее .

И аз така го правя Peace
Виж целия пост
# 17
Лелями работеше в един ресторант и съм я виждала , че първо го мокреше добре под струята на чешмата със студена вода.
Овалва в брашно , яйце , галета , яйце , галета и пуска във врящото олио да порозовее .

И аз така го правя Peace
И аз почти така Grinning, само вместо да го мокря под чешмата, го накисвам за малко в леденостудена вода и вместо галета, напоследък използвам царевично брашно. А и задължително кашкавала да е от по-твърдия. До сега по тази схема не съм имала провали Peace
Виж целия пост
# 18

И аз почти така Grinning, само вместо да го мокря под чешмата, го накисвам за малко в леденостудена вода и вместо галета, напоследък използвам царевично брашно. А и задължително кашкавала да е от по-твърдия. До сега по тази схема не съм имала провали Peace


 newsm10 И аз така го правя. Отли4ен резултат. Преди с години ми се разти4аШе из тигана Embarassed
Виж целия пост
# 19
СЪпругът ми е готвач и понякога използва тази рецепта: хубаво се мокри кашкавала с вода /дори може да остави да покисне за 1 мин./, след което се овалва в сухо готово картофено пюре и се слага в силно загрят тефлонов тиган без никаква мазнина.
Става много вкусно и не е толкова тежко. Simple Smile
Виж целия пост
# 20
Значи не съм единствена!Ще пробвам тези хитринки
Виж целия пост
# 21
СЪпругът ми е готвач и понякога използва тази рецепта: хубаво се мокри кашкавала с вода /дори може да остави да покисне за 1 мин./, след което се овалва в сухо готово картофено пюре и се слага в силно загрят тефлонов тиган без никаква мазнина.
Става много вкусно и не е толкова тежко. Simple Smile
И аз го правя по същия начин,много е вкусно и не се разтича.
Виж целия пост
# 22
този кашкавал снощи колко бира изпи... на мъжете много им допадна мезето
Виж целия пост
# 23
Правих тази вечер паниран кашкавал, вкусен стана, но доста солен. Има ли начин да не става така солен? Явно е че е от  самия кашкавал.
Виж целия пост
# 24
А може ли да препоръчате конкретно някоя марка кашкавал?
Виж целия пост
# 25
Предлагат един кашкавал за паниране - от доста време го замислям, но все още не съм го пробвала. Предполагам, че щом е за паниране е подходящ. Ако някой го е пробвал ще се радвам да сподели Praynig
Виж целия пост
# 26
А може ли да препоръчате конкретно някоя марка кашкавал?
В къщи от две години консумираме предимно "Лактис".
Виж целия пост
# 27
СЪпругът ми е готвач и понякога използва тази рецепта: хубаво се мокри кашкавала с вода /дори може да остави да покисне за 1 мин./, след което се овалва в сухо готово картофено пюре и се слага в силно загрят тефлонов тиган без никаква мазнина.
Става много вкусно и не е толкова тежко. Simple Smile

Ще го пробвам в неделя и ще кажа веднага резултата... Flutter

а има значение дебелината на парчето кашкавал?
Виж целия пост
# 28
Аз предпочитам да панирам с паста Патафри Grinning
Виж целия пост
# 29

Ут кАде се кОпува?  newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия