Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Януарски бебета 2019! Тема 1

  • 28 521
  • 743
# 15
За коремни преси мисля и аз да почакам,но мисля да започна нещо за бедра и дупе.
Виж целия пост
# 16
Тук в болницата минават рехабилитатори.За секцио казаха след 6 седмици йога и пилатес може да се почне. Кардио сериозно след 4месеца. Да се триенира тазово дъно междувременно и дадоха и специални упражнения. Да се лежи по корем от ден 5ти след секциото.
Виж целия пост
# 17
Това в коя болница? В Токуда имаше рехабилитатори,но не ми бяха от полза.
Виж целия пост
# 18
Мерси и честита нова тема. Само радости да споделяме в нея.
Виж целия пост
# 19
В болницата в Прага.
Виж целия пост
# 20
Благодаря за темата, Julian! Ако може и мен ме добавете. Бебе Анастасия, планово секцио, 17 Януари, 3200кг, 49 см, втора бременност
Виж целия пост
# 21
Оф, момичета. От 19 ч бодува и иска само на гърда. Сега реших да й правя сухо мляко. Толкова съм против това. Страх ме е, че ще ми спре кърмата. Но вече мисля, че няма колики, а заспивам права.
Виж целия пост
# 22
Неви, от един път няма да спре, а и до колкото знам сънят е много важен за кърмачките
Виж целия пост
# 23
Неви, позната история! Опитай да дадеш залъгалка. Трето дете ми е, но сефте бутам залъгалка в устата. От недоспиване и преумора млякото ми намалява. Трябва да се намери начин.
Ако искаш слагай бебче при теб в леглото. Знаеш ли колко пъти вече заспивам по този начин и де събуждам с разголена гърда!? Joy Но пък дремвам.
Виж целия пост
# 24
Мимичета възможно ли е от този Зинат, дето го пия акото на Ники да е зелено и рядко или съм го простудила. Няма температура, не е загубил апетит, само се напъва много, става червен и реве по 10тина минути след кърмене, но мисля че има колики. Капките Мама Натура дето ми изписаха хич не му помагат, само се осмуква, докато ги глътне, защото са сладки. Педиатърката вече за трети път ми отлага часа, заради епидемията и с това консултиране по телефона все още си му е зелено и рядко акото, още от четвъртък и се напува и рита с крака и реве, дори докато яде.
Виж целия пост
# 25
Знам ,че от коликите става зелено.И ние все по телефона се консултираме заради епидемията,после пък излезе в отпуск и аз отидох на частно понеже имам страшно много въпроси и не мога все по телефона или Вайбър да ги задавам .
Виж целия пост
# 26
И моята бебка акаше воднисто, зелено ако. Давах пробеотик и се оправи. Една седмица беше така. Доцент Мангъров каза, че е лепнала вирус. В училището на дъщеря ми се ширеше стомашно чревен вирус по същото време.
Виж целия пост
# 27
Момичета, кога се ходи при ортопед?
Виж целия пост
# 28
Мисля, че 7-8 седмица. На нас вече ни казаха да отиваме - на 45 дни е бебо.
Виж целия пост
# 29
Оф... 14 часа колики нон стоп. Заспа 3 пъти за по 10 минути и това беше. Измъчи се. Педиатърката и тя вдига рамене вече. Пробваме поредната схема с нови млека и капки. Био амика ползвали ли сте? Страхотия просто.....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия