Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Февруарски бебета 2019г. Тема 1.

  • 19 528
  • 648
# 645
За много години и от нас.
Рожден ден ще празнуваме вкъщи. Поне да сме в позната среда и като и се доспи да си дремне в нейното легло.

Ще празнуваме и на два пъти, за да не е много навалица.

Моята ходи още с едно пръстче. Още не сме мислили за прощапулник.
Виж целия пост
# 646
Дани ходи само като се държи за мебелите, още не се отпуска така и затова в заведение ще се изнерви че трябва да седи, а тя постоянно пълзи насам натам. Рд то се пада в петък така че май и ние ще го направим на 2 пъти в петък и в събота, ще помисля още, но най вероятно у дома. Винаги съм искала рожден ден на някоя поляна или парк с пикник и т. Н., но всички около мен за родени зимата Grinning
Виж целия пост
# 647
И аз обмислям да е в къщи, с най-близките роднини. Евентуално в събота може да поканя няколко близки приятелки с децата им.
  В заведение ще се изнервим всички, не искам да си го причинявам това. Смятам, че за първи рожден ден си е напълно достатъчно украса, торта и бабите наоколо.
Виж целия пост
# 648
Аз разбирам съображенията ви, но ако сте на мое място няма да пускате много хора у дома - от Перник сме и може би сте чули, че сме с режим на водата. Някак се адаптирахме към това по половин ден и цяла нощ да няма вода, но да каня и гости... А и ММ не иска да правим кръщене, затова ми се иска първият рожден ден да бъде малко по-празничен и официален. От негова страна родата е голяма, близките ни приятели са двойки, има и деца и бройката става неприлична като за у дома 😁 за всички ни ще е по-лежерно в заведение. Той вече си ходи сам, а рожденият му ден е през февруари, така че ще си се чувства добре да играе с дечицата. Като му се приспи, ще си подремне в количката.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия