Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 12

  • 13 287
  • 224
# 45
Последно подарих "Доктор Сън", защото тя е по трийлърите.
Виж целия пост
# 46
pina, не мога да дам отзиви за книгите, за които питаш. Младежът ми още не ги е чел. Но за вашата възраст задължително минете през "Мили бате" - уникална книга, много любима и на мен и на детето. Heart Eyes Единствената, която първо аз му четох (като беше на 6) и после чете сам още 2 пъти.

"Мили бате" вече е прочетена. Наистина много хубава книжка, жалко че не е издадена с по- добри илюстрации, заслужава такива.
Виж целия пост
# 47
Виж целия пост
# 48
Онзи ден се сдобихме с няколко книжки на Роалд Дал на български - "Чарли и шоколадовата фабрика" (той си я пожела на български), "Чарли и големият стъклен асансьор", "Дани - шампион на света""Жирафът, пеликанът и аз",  баба му ни ги донесе. Аз рядко купувам, повече взмимаме от библиотеката (на немски).
По-назад видях "Книга за гробището", за 6г дете мислите ли, че е подходяща? Големият син е на 8г и прочете "За щастие млякото", супер се изкефи и решихем да пробва и тази, но му дойде в повече (началото) и му я взехме, като порасне още малко, ще му я дадем да я прочете. Тя започва с това как избиват цялото семейство на едно бебе.
Виж целия пост
# 49
По повод автора на "За щастие, млякото", прекрасният Нийл Геймън и едно негово много хубаво интервю https://lira.bg/archives/142935, където казва "Спрете децата да четат, каквото им харесва, и те ще се откажат от книгите".

И част: "Литературата е нещо, което се гради от букви, препинателни знаци и въображение – така създаваш цял свят, който хората възприемат през собствената си призма. Те срещат неща, виждат места и светове, които иначе никога не биха познали. Стават някой друг и когато се завърнат в собствената си реалност, са неминуемо променени."

Heart
Виж целия пост
# 50
Хаха, любим ми е и на мен Нийл Геймън и ни най-малко не съм спирала детето, даже аз настоях за “Книга за гробището”, нооо не. Simple Smile
Виж целия пост
# 51
Не, не, изобщо не го казвам в този контекст. Аз съм сигурна, че не го спирате Simple Smile
Още не му е дошло времето.
Виж целия пост
# 52
На едното- “Мечето Падингтън в Тауър”,  на другото “Костенурке, костенурке” на Роалд Дал, третото само си избира.
Виж целия пост
# 53
"Хюго"
Виж целия пост
# 54
Наскоро подарих на племенника си "Том Сойер".
Това е любимата детска книга на мъжа ми.
Виж целия пост
# 55
Могъщият Спронок, синът ми я прочете 2 пъти.
Виж целия пост
# 56
"Пет приказки" на Валери Петров
Виж целия пост
# 57
"Шантавия до шия" от Радостина Николова.
Много му харесва на младежа. Казва, че не е очаквал, че ще е толкова забавна.  Simple Smile
Виж целия пост
# 58
Втората част на "Дива вещица" - http://https://m.helikon.bg/220240-%D0%94%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%B … %B0-%D0%A7.2.html
Виж целия пост
# 59
Малкият принц
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия