Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Дискова херния

  • 506
  • 3
Здравейте майки, искам да споделите личния си опит. Значи, мама от 3,4години насам е болна от Дискова Херния, както ни бе казано, наскоро обаче, един лекар няма да спомена име, се усъмни от тумор или МС, изпрати ни на ЯМР. Получи се голям филм с него, няма да споменавам нищичко, та направихме си ЯМР-а за гърба и кръста. Понеделник сме на консултация при друг лекар, обаче не мога много добре да установя какво има на мама, разбирам че има дискова херния но сериозно ли е или не, ако може да ми помогнете.
Знам, че звуча малко объркано, за една две седмици се случиха много неща включително, че й казаха, че мама има тумор и още съм пред депресия 😀
Виж целия пост
# 1
Ето темата за ДХ.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1047032.msg38225144#new
Виж целия пост
# 2
Не виждам лошо ако докторът е видял симптоми, допускащи възможност за тумор да ви изпрати на изследване, което да изключи/потвърди тази вероятност. Обратното би било престъпна небрежност, дори и при шанс 1/100 за тумор.

Иначе второ мнение винаги е полезно и дори самите доктори редовно се консултират с колеги. Естествено човешкият фактор не е за подценяване.
Виж целия пост
# 3
Не, аз не успорвам мнението на доктора, филмът стана, защото беше казал на мама, че няма никакво време да чака, ами възможно най бързо да мине през ЯМР. Прибрахме сме се вкъщи, поговорихме с мама, използвах си връзките, уредих й час възможно най скоро за ЯМР ( тоест 1-2дни най много сме чакали за ЯМР-а). Обаче, това на доктора изобщо не му се понрави, защото каза така “Ами аз исках аз да ви запиша и докато чакаме, да те прегледам още няколко пъти”. Както и да е, минахме през ЯМР, обаче не мога да го разчета напълно, разбирам го, но не всичко.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия