Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Съкращение по време на бременост

  • 1 485
  • 21
# 15
Тогава защо споменавате "маловажното"?
Виж целия пост
# 16
Тогава защо споменавате "маловажното"?

Нали написах. За да видя реакцията. Joy
Виж целия пост
# 17
Каква очакваш да е реакцията?

Да ти кажем - Аууу, че набутвация?!? Как така ще я издържате толкова време с по 20 лв на месец?!?!

Кое за теб е важното? Наблегни на него!

Какво като сте имали среща за освобождаване? Жената е била бременна, има права, както Вие, като бизнесмени имате задължения към работниците си.
Едва ли представеното е цялата истина, понеже всеки адвокат ще Ви каже, че бременната жена не е защитена от КТ единствено по време на изпитателен срок, който се удължава с болничния, т.е. можете да я махнете без никакви последствия за вас или обяснения в момента на връщането ѝ на работа.
Виж целия пост
# 18
Natali_ напълно съм съгласна с теб относно казуса.
Ако си спомням добре, потребителката с питането беше по заместване-тогава и по време на болничен могат да я махнат, щом се върне титуляра.
Както и да е, да не спамя темата 😄
Виж целия пост
# 19
Мамита пред дилема съм. Днес ми звъняха и ми казаха, че ми прекратяват тд, който е чл67 ал1 т1 с срок на изпитване 6м.
Срокът изтече на 08.04. 2019 но аз от 5м съм в болничви за бременост. На 19.04.2019 ми изтече последният и следователно аз си оставих картонат за нов, който е от 20 април. Днес е 22 април. Знам,че законът не ме защитава по време на изпитателен срок, а сега след като е изтякал защитава ли ме? Болничният ми казаха ,че ще го входират и ще бъде изплатен. Следователно аз съм в болничен по време на прекратяване на договорът. Мога ли да обжалвам или се обърна към адвокат? И да подчертая не съм подписвала нищо... нито пък съм се явявала все още във фирмата... Попитах за работа в др фирма ,но няма кой да ме вземе в напреднала бременост вече нз какво да правя ☹
Виж целия пост
# 20
Ако можеш , продължавай с болнични. Иначе болничният удължава срока на изпитване, така че всъщност още си в такъв. Единствено по време на болничен не могат да те махнат, но не трябва да се връщаш и за ден.
Виж целия пост
# 21
Нямам намерение да се връщам. Благодаря
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия