Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Вадене на мъдрец

  • 305
  • 3
Здравейте изчетох много по темата която ме вълнува но така и не мога да се успокоя и не намирам отговор въпроса ми е следния извадиха ми в Вторник мъдрец (останал само корен ) защото много дълго време чаках от страх и то станало мазало ... Както и да е с голяма трудност оперативно пилене на костта беше премахнат нямам конци раната се затваря (по мой наблюдения в понеделник съм на контролен преглед)   имам отток и болка , също така не мога много да си отварям устата и усещам едно дърпане , нормално ли е тъй като при първият мъдрец който ми вадиха след 2 дни вече нямах никакви проблеми на 4 тия ден беше зарастнал , Благодаря предварително на отзовалите се
Виж целия пост
# 1
Здравейте, искам да попитам при вадене на мъдрец, после дават ли болничен и колко дни? И самият стоматолог ли го дава или може и л.лекар?
Виж целия пост
# 2
Попитай стоматолога си,дали си за болничен.Ако се вади нормално ,тоест без операция не виждам за какво ти е болничен.Имам 3 извадени мъдреца и изобщо никакви болки не съм имала след това.А личната ти лекарка винаги може да ти даде болничен с някаква измислена диагноза (за не повече от 14 дни),но не и за вадене на зъб.
Виж целия пост
# 3
Дават болнични ако е с операция, дава самият зъболекар, ако е в болница. Ако е просто вадене на зъб в кабинет, ако не се лъжа не дават, но можеш да помолиш личния лекар да ти издаде с някаква близка диагноза.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия