Кошмари в кухнята - 3 тема

  • 78 823
  • 1 088
# 1 050
Реклама им трябваше просто.
Виж целия пост
# 1 051
За мен това си беше чиста реклама на мястото. Аз ако ще ходя там няма да се надявам на топ храна - ще се радвам достатъчно на гледката и красотата, и дегустацията на вината.
Виж целия пост
# 1 052
Реклама им трябваше просто.

Бая ветрилник ми се стори, иначе много добре направено.
Виж целия пост
# 1 053
За мен някак е куц този начин за рекламиране. Всички участници ще ги запомня с това, че не са успяли управленски и всякак да се справят с проблемите и без да им мигне окото работят в лоша хигиена и с кофти продукти, кофти персонал и всичко им е кофти.
Виж целия пост
# 1 054
За мен някак е куц този начин за рекламиране. Всички участници ще ги запомня с това, че не са успяли управленски и всякак да се справят с проблемите и без да им мигне окото работят в лоша хигиена и с кофти продукти, кофти персонал и всичко им е кофти.
ами те нарочно се подбират такива участници.
Виж целия пост
# 1 055
И освен това доста се преекспонират нещата, за да изглежда безнадеждно заведението и в същото време героично от страна на Манчев.Все пак е тв предаване...
Виж целия пост
# 1 056
Все пак е тв предаване...
...и са важни рекламите. Smiley
за да се рекламират печки и тигани трябва да се търсят заведения със стари тигани и почти неработещи печки.
Виж целия пост
# 1 057
като гледам снимките, които сте сложили от този епизод, имат 2 стъпала в кухнята, възможно ли е това? Някой така ще се пльосне долу.
Гледах епизода, зарибена от коментарите, че е чисто. Ами не всичко, хладилникът (по-малк, нисък) им беше направо за изхвърляне, ръждясал. Поне имаха повече място.  Останалите ресторантчета бяха с кухнета 1-4 м2.
Не разбирам как може да има парцел с лозя и по средата заведение с басейн? В земеделската земя ли са си построили? Възможно ли е да е разрешено, дори и да е тяхната земя, да построиш такова нещо сред полето?
На тези хора магистралата май им е отнела клиентите, доколкото схванат са по-близо до стария път за Сливен ?
Хареса ми мадамата с вината - технолог, и прави нещо различно. Мъжът  и прави нещо друго, а тя си работи с приятеля му, сигурно са и повече от приятели. Да продават вината, да изнасят, повече ще печелят.
Харесаха ми много и сервитьорките. Умни  и без наднормено тегло. Simple Smile
Виж целия пост
# 1 058
Именно, заради магистралата е. Хората подминават мястото.
Виж целия пост
# 1 059

Преди около 5 години с мъжа ми и детето минавахме от там и сряхме за нощувка. Наистина обстановката и гледката бяха прекрасни, както и обслужването. Но и тогава се чудехме какво да поръчаме, избора не беше кой знае какъв, особено за малко дете.
Помня, че си тръгнах с ключа за стаята, след около седмица ми звъннаха и го открих в чантата си. Пратих им го по ЕКОНТ 😁
Виж целия пост
# 1 060
Явно никой не го гледа. Не мога да не кажа за "шефа" - абсолютен и обикновен комплексар мюсолманин. Довя ми спомени, за по-малко от месец бях секретарка на египтяни н и толкова издържах😊
Виж целия пост
# 1 061
По изключение гледах днес,очевидно вие не.Турски ресторант в Кърджали.Абсолютно незаинтересован шеф.Три жени му въртят бизнеса.Като му направи забележка Манчев,крещи и обвинява персонала.Говори отвратителен български.Много се затруднява да върже едно изречение и никога не му се получава правилно.Нагъл,нагъл.Нищо не пипва и твърди,че персонала само му взимал парите.Преди да дойдат гостите за откриването бута и блъска врати.И така са масово бълг.шефове-ориенталски манталитет.
Виж целия пост
# 1 062
Положението беше отчайващо. Не е за описване. Серията този път беше реклама за "колежката", която дойде да ги учи на турска кухня.
Виж целия пост
# 1 063


Кошмари в кухнята (15.11.2021)
Сезон 6 Епизод 10


 Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром




за Мозила -



В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.
Виж целия пост
# 1 064
И аз гледах. Ами какво да кажа? Рядко се случва дори на самото откриване на новия ресторант на шефа да не му дреме и да си пуши някъде. В повечето случаи им идва ентусиазма. Този заслужава след три месеца да затвори. Не може да не влизаш изобщо в ресторанта, ама да искаш да вадиш пари.
И за финал съм изумена как е възможно турчин да не знае каква им е традиционната кухня. Те не приготвяха нещо кой знае какво, а пиде, адана кебап, кюнефе - най-известното! Ще кажеш, че за първи път яде собствената си кухня.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия