Кошмари в кухнята - 4 тема

  • 28 650
  • 277
Заповядайте в новата тема 💐
Кошмари в кухнята - всеки понеделник от 20:00ч по Нова
тема 1
тема 2
тема 3
Виж целия пост
# 1


Петрич
Кошмари в кухнята (22.11.2021)
Сезон 6 Епизод 11












 Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром




за Мозила -



В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.
Виж целия пост
# 2
Много хубав епизод беше. И шефа и готвачите бяха много добронамерени. Единствено сервитьорчето със скъсаните панталони малко повечко си е повярвало
Виж целия пост
# 3
Хубаво заведение и този Мартин готвачът явно знаеше какво прави, но шефът е безгласна буква там и да не съм лош пророк, ама няма да му провърви. Мека Мария е и никой не го слуша за нищо.
Виж целия пост
# 4
Мисля, че той спомена в началото, че е завършил бизнесадминистрация - значи знае как стават нещата. Единственият му недостатък е, че не ги дообмисля и не е по-твърд. Като гледам заведението дори доста добре си е научил уроците, сега остава да ги приложе на практика в частта с управлението на персонала. Неувереността му идва от това, че не е е професионалист в ресторантьорството.
Виж целия пост
# 5
Интересно наистина колко ли е наема...
Виж целия пост
# 6
Явно е доста, чак на Манчо му се запотиха очилата. 😀😀😀
Виж целия пост
# 7
По мои сметки около 10бона е наема 🤔.
Манчев каза средно по 25лв на стол, те имаха 180-200 седящи места = 5 бона, Манчев препоръча да се говори с наемодателя да смъкне наема наполовина 🙃. Не че някой наемодател ще се съгласи на това.
Много ми хареса заведението 👌
Виж целия пост
# 8
За пръв път виждам чиста и хубава кухня,.млад и свеж персонал в предаването.
Тук наистина едно потупване от Манчев би помогнало и смятам, че ще се поучат от съветите му. Готвача беше супер, щом и на Манчев му харесаха ястията и виждам в него потенциал.
Заведението е хубаво има бъдеще,  собственика е възпитан млад мъж. Трябва му малко повечко твърдост за да не му правят сечено работниците.
За пръв път не съм отвратена 😆
Виж целия пост
# 9
Хареса ми епизода!
Млад и свеж персонал. Имат бъдеще тези деца!
Виж целия пост
# 10
Той може да е завършил каквото си иска и на теория да е много добър, но на практика виждаме, че са му се качили на главата и е изтървал положението - наемът не си е договорил, пресоналът се държи както си ще.. Тия неща не са добре. Иначе заведението и на мен ми хареса.
Виж целия пост
# 11
Аз съм във възторг от снощният епизод.Отлична хигиена в кухнята.Приятен интериор нищо,че все пак го нагласиха по-различно за гостите.Трудолюбиви,изпълнителни млади момчета,направо деца,а имат желание за работа.Нямаше мърморене и сърдене.Интересно меню,а очевидно и мн.вкусно.Манчев всичко хареса и имам чувството,че ей така за идеята си изсмукваше някои забележки от пръстите.Никой не му опонираше и го гледаха с респект.
Понеже като никога досега не видях нито една баба,леля, се озадачих кой мие съдове и чисти заведението?
Виж целия пост
# 12
Кухнята беше впечатляващо чиста, факт, но и си личеше, че е чисто нова и неизползвана.
Ще ми се да видя тази кухня след една година ползване. След 5. След 10...
Пожелавам им да се задържат на пазара и кухнята им все така да свети. Simple Smile
А, дано...
Виж целия пост
# 13
Хареса ми епизода, имаше в пъти по-малко кошмари от друг път. 😁

Просторна и хубава градина, в която наистина ти се иска да поседнеш и да хапнеш. Готвача Мартин явно си знае работата, щом и Манчев остана впечатлен.

Двамата готвачи, които си тръгнаха доста го прецакаха в началото. Не разбирам хора, които веднъж са се съгласили да участват да се откажат минути преди всичко да започне и то без основателна причина.

Според мен на собственика му липсва не само опит в този бизнес, но и такъв в ръководенето на екип.
Виж целия пост
# 14
Не може кулата "Пиза" да се носи по стълби. Много е красива салатката, но да ти я поднесат 'паднала кулата', мерси, по-добре, нещо по-простично да измислят. Сервитьорчетата се скъсват от тичане.
Ресторантът е хубав, чист, просторен,  но под наем и наемът е висок. Предполагам, че оборудването е от наемаодателя.
Животът в чужина е научил Мартин, че клиентите държат и на хубави продукти, ето и рецепти си намерил вносни, и менюто е по силите им. Но бизнес-планът му не е бил добър, щом няма печалба. Като мениджър не се справя, ръководи на приятелска основа, щом не може да 'преобуе' гащите на сервитьора.
Новият готвач го бива, но наистина само той да може да приготвя ястията! - пак Мартин не си е на мястото като шеф да рзпореди всички да се научат.
За детския кът му го признавам, печелившо е. Това е също пренесено от чужбина, не знам дали е негова идея или е било в сградата. Менюто му е съобразено с предмета им на дейност.
Като поработи няколко години ще се научи и ще стане истински шеф Мартин.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия