Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детски Рожден ден

  • 738
  • 5
Здравейте моята дъщеричка другия месец има рожден ден, като датата се пада през почивните дни. Въпросът ми е има ли семейства, майки които правят празника на детето само в домашна обстановка с най - близките, без друг ден да ангажират клубове, кътове за детски рожден ден...
Виж целия пост
# 1
На малкия син празниците ги празнувам вкъщи в градината. Той доскоро се страхуваше и нямаше да иска да отиде с непозната какичка в друго помещение. Каня съседи с техните деца.Аниматори не каня.
Виж целия пост
# 2
И ние празнувахме вкъщи първия и втория РД, но после вече не става. Особено детето като си има вече приятели и иска да ги покани, списъка набъбва, всеки идва с родител и вкъщи нямаме толкова място, пък и 10-тина непознати човека биха ме притеснили да ги водя у нас. Ако имахме къща с двор, хубав двор, бих правила там, понеже РД е лятото, но нямаме. Иначе има всякакви случаи. Доста хора не правят РД по детски клубове. Някои правят по ресторанти без никакив деца, само възрастни и рожденика, който е дете. Други правят на село с бабите и дяовците само. Трети даже съвсем нищо не правят, или само нещо в градината или даже и в градината нищо не правят.
Виж целия пост
# 3
Друго искам да попитам - колебание - нямам възможност да поканя всички деца, които през изминалите 2 години са ни канили на рожден ден - повечето от групата  - има ли ли сте такъв случаи да не успеете да поканите всички дечица и има ли после това някакво рефлектиране върху отношенията от отсрещната страна. Искам да направя рожден ден в по-скромен кръг?!
Виж целия пост
# 4
Мен не са ме канили , хора които оз съм поканила. Не се сърдя от това и не си променям отношението.
Виж целия пост
# 5
Ходили сме на домашен РД без родители още преди 2 г., т.е. дребният е бил на 6 г. По-малки деца трудно ще ти ги оставят сами, освен ако не сте много близки семейства.
Трябва да им измислиш занимания, няма как да стоят мирни в продължение на 2 ч. Вариант е да извикаш аниматор, но ти трябва място.
Ако каниш и родители, трябва да предвидиш място, няма как повече от 3-4 деца + 1-2 родители.
Ходили сме на РД на поляна, където децата играят,  има почерпка и торта. Веднъж беше без аниматор, веднъж със. Обаче пък сте обвързани с времето.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия